Gość _Kreska_ Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Witka taka scenka, wydaje mi sie że nawet jeszcze nieskończona, ciągle myśle nad tłem i moze innymi kolorkami. Zmiany jak beda to niewielkie więc umieszczam w finished :)
KLICEK Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 jag sie masz ? tak wiec super ! jezeli chcesz sie bawic kolorem, to zdecydowanie poszedł bym w zółc mocniej przepalajac tył jednoczesnie odcinajac postac od tła :) ale podloze wali odlskulem !
tadzio Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 hello. twarz mi nie pasuje, jakos ta glowka sie odcina od reszty, tlo faktycznie oldschoolowe, ale za to kombinezon jest swietny! bardzo podoba mi sie model jak i material. grejt! i swietne oswietlenie. pozdrawiam
JunioR Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 ogolnie fajowe ale jak wyzej napisane, glowka cos tak nie pasuje, ale za to fajne ubranko. a tak wogole to co się stało ze krew leci ? ;)
Mr Pank Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Nie wygląda to tak źle ,popraw głowe i będzie dobrze Niech twarz wyraża ból
Gość ant-3d Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 No wlasnie jak reszta mowi, glowa zupelnie nie pasuje, jakby z innej bajki. Kombinezon bardzo dobrze wyglada, troche tez otoczenie poziom nizej. Caloksztalt bardzo oki :)
Korbol Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 kombinezon rewelka ! Glowa faktycznie odstaje, a jesli chodzi o tlo to, nawet jezeli bedziesz zmieniac, widzialbym je lekko zblurowane. Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 ogólnie super:) ale praca sie prosi jeszcze dopracowania ale materiał kombinezonu jest bardzo dobry:))
SoAd Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Skafander wypaśny, jak zrobiles texturke i normalke żbrush?
Yaro16 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 fajne tylko tak jak mówili inni trochę dopracuj głowę pozdr.o
Gość _Kreska_ Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 hej dzieki za komentarze:) a co do glowy to sam juz nie wiem, zalezalo mi na tym zeby sie odcinala, torche jak na plakacie do solarisa z clooneyem, dlatego podświetliłem ją ostro od środka, znaczy sie w tym kasku te lampki porobiłem. SoAd: tekstura w fotoszopie robiona, a normalka (chyba zbiore baty od zbruszowcow) zrobiona z disa, tzn zrobilem disa w ztce a pozniej z tego normala w fotoszopie. No nie wiem jak sie te normale robi, w 2 jeszcze jakoś szło ale licencja mi wygasła a w 3 w ogole nic nie kumam :P a z tłem myślałem jeszcze o spadających kawałkach statku, taki deszcz spadających gwiazd albo o jakimś przelatującym statku nad głową, to dopiero bylby oldskul:)
Gość Raffaello Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 materiał kombinezonu zrobiłeś rewelacyjnie! a czy mógłbym cie prosić o siateczkę, jak można? model....... naprawdę przemyślany
Lis Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Hej. Popatrz na to gdzie jest głowa a gdzie ramiona. Kobieta musi mieć strasznie dłuuuugą szyję.
Gość _Kreska_ Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 moze ma za długą, i w tali za szczupła i plecak za mały :P
Gość spokojny Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Aż prosi się o komentarz. Pracka pierwsza klasa!
Gość _Kreska_ Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 dzieki za wszystkie komenty, przygotowalem jeszcze jedna wersje biorąc poprawki na to co napisaliści, no przynajmniej sie starałem :)
krzyhhh Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 super praca:] Proporcje chyba złe. Głowa za mała do całego ciała. I tło okropnie z-jotpegowane- słabej rozdziałki chyba Ostro dajesz z tymi prackami ... tylko nie waż się iść w ilość pomijając jakość ;) pozdro
Gość _Kreska_ Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 rozdzialka jest wporzo, przesadziłem z kompresją, teraz powinno być lepiej...
Yaro16 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 teraz dużo lepiej pracka niczego sobie podr0
Gość ant-3d Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Teraz naprawde wszystko bardzo fajnie wyglada tylko kurcze czly czas ta glowa taka jakas plastikowa...
hkropinski Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 fajne fajne, tylko jak mozesz to powiedz skad ty czerpiesz te wszystkie pomysly bo pracki robisz jedna za drugą:D
zioło Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 No gratuluje ładna pracka. Tylko tło jakoś nie pasuje, moze lepiej pasowało by w dzień, lub wieczorkiem, a w oddali dwa wielkie księżyce zamiast tych mgławic i gwiazd. No i ucho jakieś takie duże i spłaszczone:)
piksar Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 pracka super mi sie nie podoba tylko wcięcie w talii na kombinezonie , myśle że te kombinezony sa zbyt sztywne żeby podkreślać płeć astronauty.
Gość Raffaello Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 nie no czapki z głów! teraz to dopieściłeś! Piksar to jest nowoczesny strój astronauty więc może podkreślać talie, 20 wiek minął ;)
JmTm00 Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 Wow, zajebiscie wyszlo. To normalki są czy bump? I jeszcze jedno: równiez robie kosmonautę aktualnie, jezeli puszczałeś to przez vraya jakiego materiału na szybe uzyłeś bo ja nijak nie moge zrobić przeżroczystej szybki :| ?
Ania Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 bardzo ładne, jest klimacik, obrazek coś opowiada, świetny warsztat, no super kombinezon wyszedł świetnie wersja szara mi się trochę bardziej podoba, ponieważ widać usta i ładniejsze niebo, to pomarańczowe światło do tej sceny jakoś mi nie pasuje jedynie jej włosy są trochę dziwne
peterr Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 masz chyba duży zapas kawy w domu:D gratuluje:)
Gość _Kreska_ Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 dzieki panie i panowie za słowa krytyki :) co do materialu kosmonautki to fałdki są normalkami a reszta bumpem. szybka chyba normalna, jakis udziwnień nie było, no poza tym ze zrenderowalem 2 raz, raz calość a później same odbicia, na screenie widac co i jak bylo ustawione, wyłączyłem jeszcze cast shadows dla szybki.. włosy dziwne bo to nie włosy :] tylko taki czepek...
mrkrzysiek Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 nowa wersja zdecydowanie lepsza praca od razu nabrała klimatu, jedynie uda mi się trochę nie podobają za duże jakieś są.
Rekomendowane odpowiedzi