Dirk Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam Wiem, że modeli samochodów nie skończę :) Gdzieś mi się pliki podziały:) Za to zacząłem robić poduszkowiec. Jest to rosyjski poduszkowiec desantowy "Pomornik". Na razie zmajstrowałem tyle (nadbudówka też jest ale wymaga dodania detali). Siatka będzie później.
jezyk Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 poczekajmy aż skończy bo teraz to niema co oceniać . może cos z tego bedzie. mam nadzieje że ci wyjdzie bo mi sie bardzo podoba ten poduszkowiec
Dirk Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Napisano 15 Czerwiec 2007 Mały update. Uzbrojenie to najłatwiejsza część w tym modelu ;)
SSn4k3 Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Dirk, jakis bubel tam wyskoczył kolo działka na jedynym ze specularow;p
Karrde Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Hmm, AK-630 tak nie wygląda. :) Patrz obrazek poniżej.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Ambitny projekt - ruscy fajne machiny konstruuja (konstuowali...) :) Zarys kadluba ok... ale jak na razie malo!
Jim mee Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 halo! panie majster ? są wakacje ... robimy robimy :) [+] Zapomniałem napisać ze pierwszy raz widzę taki poduszkowiec i jest MEGA WYPASIONY ! Powodzenia z nim.
Rekomendowane odpowiedzi