Napisano 22 Czerwiec 200717 l Witam!! Skonczylem JEEPa z LEGO... Ale nie jestem zadowolony - co nie znaczy, ze nie chce pokazac efektu. Ogolnie rzecz biorac autko w 1/4 bylo z moich klockow kiedy to sciagnalem program LeoCAD i wtedy mnie ponioslo bo za duzo klockow pobralem z tego softu :/ Nie ukrywam, ze mam ochote na kolejne LEGO - tez skorzystam z LeoCad'a ale tylko zzeby zwymiarowac klocki - bo co to zabawa miec wszystko gotowe... Ogolnie myslalem, ze moj komp gorzej zniesie ten zestaw - stalo sie wrecz przeciwnie - ma spooory zapas, dlatego przy kolejnym projekcie zrezygnuje juz z DIRT'a w celu zaakcentowania klockow. Materialy, ktore nadalem sa "takie se" wiem wiem ;P Dobra koncze czesc merytoryczna. Efekt: i Imageshack:
Napisano 22 Czerwiec 200717 l bardzo przyjemny modelik:) szoda ze studio nie jest troche jaśniejsze, ale i tak fajne jest:)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l modelik fajny, ale chyba renderując zapomniałeś że to zabawka a nie duży samochód tzn. ujęcie mi nie pasuje, poza tym to tylko klocki :p
Napisano 22 Czerwiec 200717 l shadery jak dla mnie swietnie wyszly, zeczywiscie studio mozna by poprawic :]
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Stuuuuudioooooo... do wymiany. Ale materiał klocków wyszedł Ci najlepiej ze wszystkich dotychczasowych legomodeli na forum (IMO)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Ogolnie model fajny. Szkoda ze nie dokonczyles. Ja swoj jeszcze mecze i studio robie ;)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Co takie same kanty? brakło poly? ;D a tak już serio, to smutny ten renderek, za ciemne tło zdecydowanie.
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Wiktor co racja to racja ty chłopie nie wiesz co to kontrast :p weź że to popraw