adek Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 Hej, No, nie mowcie ze nie uzywacie juz scanline\'a ? :)
Bacry Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 Używamy:) Ja nawet przedewszystki w 100%. Nie robię animacji w fr czy Vrayu. Ale nie mam na razie o co pytać. Chociaż dojżewa już w mojej głowie pytanko:D. A mało postów dlatego, że scanline jest standrdowo w maxie i nie trzeba go z nikąd ściągać:) [Edited on 31-10-2002 by Bacry]
campo Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 Uzywacie i to nawet czesto. Swietny jest ;)... Ale powaznie, naprawde nie nalezy na nim wieszac psow. Jest ok. Ja uzywam.
marczak Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 uzywacie, uzywacie... ;) a tak na powaznie, to nowy lighttrace + mozliwosc wypiekania tekstur to naprawde wybuchowa mieszanka.
GrafMax Napisano 1 Listopad 2002 Napisano 1 Listopad 2002 Lighttrace?? Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
h4sh Napisano 2 Luty 2003 Napisano 2 Luty 2003 moje2 ostatnie prace sa zrenderowane w scanline a nie wygladaja, co? :>>
RadX Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Każdy od czasu do czasu używa scanelina :cool:
Dr. eA Napisano 1 Maj 2003 Napisano 1 Maj 2003 Ja raczej do probnych renderow. Zreszta o co tu pytac, jest tyle opcji ze i tak nikt tego nie da rady pojac:D
A-D-e-X Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 dla mnie raczej scanline nie ma przyszlosci...w koncu i tak w maxie 6 bedzie zintegrowany mental :-) nic tylko [piwo] za scanlina :-) [Edited on 9-8-2003 by A-D-e-X]
Quadysz Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 scanline jest ok, jest po prostu wolniejszy od final renderow brazilow etc. (advanced lighting), uzywam go w 70% mojej codziennej pracy w Maxie...
giegu Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Scanline jest spox, ale kiedy poznałem Brazila (bardzo sie lubimy i chodzimy razem do kina :)) to SL niestety przeszedł na emeryturę i tylko jako dziadziuś pomaga mi tworzyć podglądowe scenki i głównie animacje (nie wyobrażam sobie robić anime brazilem - szkoda życia na to! chyba ze kupie sobie jakąś stcję graf). Podsumowując: SL - Draft inne rendery - Production
Rekomendowane odpowiedzi