Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to bardzo fajnie, z chęcią popatrzę na ładny model :) A za chwilę stuknie Ci post numer 6666, aż strach się bać.

Napisano

To samo chciałem napisać :) Nie 2 Pac, a Jumbo Pack :p Ale reszta super.

PS.

zrobie tupcia,

I wszystko jasne, ;)

pampers_174jumbo_161pack__169_1643_170_1694_1749kd_170_17490ys_169c_161lodo1_170.jpg

Napisano

mnie się przyda, wrzucaj pan, cokolwiek to jest ;) bo zbrusza3 instalnalem i o ile 2 byla znosna to w 3 mam do czynienia z czarna magia :?

Napisano

mnie sie przyda :)

wlasnie mi uswiadomiles czemu nie cierpie modelowac z boxa :D

poczatkowo nie wyglada za dobrze model (czyli nie podobny) a ja wole jak odrazu jest podobny :D

ps. super ucho moglbys dac zblizenie z siateczka ?

tylko chyba troche za male :D(choc taie mi sie podoba, pasuje mu)

jesli chdzi o podobienstwo to chyba usta ma za male tzw za szybko sie zwerzaj :) i cos od oczu w gore nie podobny :D

kurde sorki ze wiesz uczen sie czepia mistrza :D

ps. masz juz wersje low poly ?

pozdro i powodzenia

Napisano

Tak jak pisał nielot, usta za bardzo ułożone do pocałunku :) Dodatkowo górna warga pełniejsza. Głowa chyba powinna być trochę bardziej jajowata. No i zalotne, "kobiece" spojrzenie :) Może ta fotka Ci w czymś pomoże.

7c61f58e-a823-49ea-b177-081831a4bf01.jpg

Napisano

Do mnie jakoś ten sculpt nie przemawia, nie formalnie, bo formalnie to jest super, ale jeśli chodzi o charakter, nie dałbym sobie wmówić, że to 2Pac...

Napisano

Wydaje mi się, że w obu przypadkach głowa powinna być bardziej owalna, a górna warga bardziej mięsista. Z resztą najlepiej by było gdyby ledyr coś dorzucił, on fajnie wyłapuje charakterystyczne cechy wyglądu.

Napisano

jak dla mnie te ostatnie wersje z pic'a są całkiem do tupaca podobne. Wsumie to od teksturki w tym wypadku dużo więcej zależy. charakterystyczne u niego to kości policzkowe i oczy. Ta broda chyba nie tak (jak Sarge w Quake 3)

Napisano
  • Autor

dzieki, juz wiem ze nie zdaze sie wyrobic, ale na 100 % go pociagne po konkursie :) dzieki jak widzicie co poprawic to piszcie, glownie mi zalezy zebyscie porownywali do skulptu, bo to w nim juz chcialbym podciagnac glowe do stanu finalnego ! dzieki wielki za wszelkie slowa krytki :)

Napisano

no to jzu nie bede pisal ze nei podobny do Paca ... czekamy na update :D

ps . Lepiej go nie spsuj :D chyba ze chcesz nalot fanow na Gorzow :D to tylko niecale 100km :D

Napisano

porównując do sculptu. to dużo lepiej, wsumie mi brakuje tylko teksturki. Na sculpcie wygląda jakby miał plastikową opaskę z kokardką i wypinał się do pocałunku;)

Napisano
  • Autor

dzieki Crusher to miała byc taka wersja " keep ya head up" ;) spoko jeszcze to mecze, robilem to w dosc szybkim tempie z jednej refki, teraz sie bardziej przyloze :)

Btw. opaska na normalce nie bedzie tak wygladala, wiec nie ma to wiekszego znaczenia, pozatym skulpt nie jest ostateczny i nie wrzucałem go jako ostatecznosc;)

robilem z tego aaa.jpg

tak czy inaczej dzieki, jak macie cos jeszcze do poprawy takiego oczywistego czego ja nie widze to piszcie dzieki !

Napisano

a tu sie z tym 2paciem ukryles;)

nom model ladny, tyle ze nie bardzo 2pacowty...;)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Tadzio to w zasadzie jest z 2 godzinki roboty, postaram sie bardziej upodobnic, narazie jednak nie mam czasu hehe, ale postaram sie zrobic co w mojej mocy zeby bylo kul mam nadzieje ze pomozecie :)

no Ledyr pamietam pamietam :*

Napisano

Obiecałem to wrzucam, jakoś ostatnio nie lubię się wtrącać w cudze modele, ale poszedł bardziej w taką stronę:

klic.jpg

Nadal jest dalekie od oczekiwanego efektu, ale zdecydowanie swobodniej czuje się w 3D ;).

BTW. Sorry za poślizg, ale mówiłeś że czas nie gra roli :>.

Pozdrawiam,