Gordy Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gwoli jasności, nie Ewan czy Alec. Wolna interpretacja. Base w XSI. Z ZB zacząlem dzisiaj i jest to wersja wczesna. katujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja_shuriken Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 uszy wydają się minimalnie zaduże, chodziaż to może moje przewidzenia (taka okropna pogoda, nudno dziś) i może zbyt delikatnie ten facet trzyma przedmiot w dłoni do reszty nie mam zastrzeżeń, świetna robota /edit ile ma poly ten character? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Witam!! super!! nie podobaja mi sie tylko faldki na ubraniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 a mi nie :P jeszcze musisz trochę porzeźbić je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 no tak. to dopiero początek. Poprawię się.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 hmmm.. a mi tak jakos jakby cos nie pasi z proporacjami odrobinke na pierwszy rzut oka.. ale moze mi sie wydawac w gwoli scislosci .. jakby ciut za duza glowa.. ale dlonie maja odpowiednia wielkosc wzgledem twarzy.. natomiast buty/stopy wydaja sie zbyt male.. wzgledem calej reszty.. ale nie wiem.. natomiast fajnie sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Fajnie fajnie, ale ubranie wygląda bąbelkowo, brakuje mu takiego flowa, jaki udało ci się osiągnąć na lewej nogawce pana obi wana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Potraktuj fałdki pinchem;) Fajny modelik, czekam na up-y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Modelik niczego sobie, tylko te faldki jakies takie "babelkowate", pozatym mam wrazenie, ze cos nie tak jest ze stopa, ale to tylko takie moje odczucie.. Pokazesz basemesh z ktorego sculptowales? I przylaczam sie do pytania ile poly ma postac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Fajnie, rzeczywiście można by te fałdki poprawić bo są jakieś dziwne. O i mam wrażenie że kolo ma dwa lewe buty (albo ten przy ugiętej nodze jest dziwnie wyprofilowany). A może po prostu to takie ujęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Obi nic nie robi :p Jak dla mnie za dużo fałdek ma...ogólnie model prezentuje sie świetnie...pokaz go z profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 no bardzo fajny model tylko te fałdki na ubraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi