Gość Bad Moon Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 To moja propozycja - Illidan z Warcrafta III, poświęciłem chwile i zrobiłem takie tam:
Bro Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 No to widze ze na ta minibitwe zjawila sie cala extraliga :)) - wyglada swietnie - jednak wszyscy umieja ZB - juz zapuszczam sobie sciaganie :)
Kuba Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Ho ho. Oryginalny pomysł, nieźle pojechałeś. Gratuluję :)
Blooddragon Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 ładny model, świetnie:) specular na ciele wydaje się troche przepalony
Gość Bad Moon Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Jakiego WIPA? Zrobiłem go w pół dnia :/ więc nie miałem czasu na forum zapodać. A co do przepalonych specularów to taka jakaś dziwna moda teraz wchodzi ;)
ognisty Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 ej ale illidan jest ślepy i on w opasce na oczach chodzi :P błąd taktyczny :P
Gość Bad Moon Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Zepsułeś wszystko, a sio! :D A ten to moja własna interpretacja.
Bruneq Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 a ile ta slepotka ma tri? siate dawac! ale to juz!!!
Gość Bad Moon Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 O f**ck! Zapomniałem o siatce :/ ale nie dam rady jej zapodać, bo do poniedziałku nie będę w domu niestety. Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze :D Wiedzcie, że to wszystko przez Matysa, to on mnie namówił :/ i przez to znowu się spóźniłem do pracy.
Por@szek Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Hahaha, zly Kills zly :D Nie ladnie sie spuszczac do pracy ... eee spozniac :P daje rady, specular IMO nie jest przepalony, moze kapke za mocne swiatlo z tylu, ale IMO jest okej. Podobac sie ;)
Eric_Draven Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 co do speca to sie zgadzam z przedmówcą. kwestia oświetlenia. model taki sobie. texa pro
Gość Bad Moon Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Dzięki za komentarze, ja wracam w poniedziałek
Levus Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Mi tam się średnio podoba, low jest super, ale textura nie dorobiona, rozmyta trochę, tak samo sculpt, widać, że na szybko wygluciłeś:p Jak na speedwork to jest bardzo fajny:) Pozdro!
Cruzh3r Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 wsumie wszystko bardzo superfajnie. ale włosy troche śmiesznie wyglądają od przodu + mało inteligenty wyraz twarzy. niezłą prędkość masz. dobrze że tak późno dajesz model bo inaczej nikt nie wzioł by udziału w minibitwie;) Betrayer...in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Leru Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Imprisoned... for 10 000 years. Banished.... from my own homeland. And now you dare to enter my realm?
Blooddragon Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 spec jest bardzo jasny, co widać na texturze;) a na modzie sie nie znam niestety, staram sie nature naśladować:D no ale EOT
ofca Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 sio sio sio mi staaaad Kill ! sio fefe :D eh, troske komicznie to wyglada z calym szacunkiem dla tego pana :D znaczy te rogi...o wykonaniu nie ma co mowic :D :*
Rekomendowane odpowiedzi