Skocz do zawartości

minibitwa 16 : Illidan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bad Moon
Napisano

To moja propozycja - Illidan z Warcrafta III, poświęciłem chwile i zrobiłem takie tam:

illidan1xp4.jpg

illidan2ud0.jpg

illidan3fe8.jpg

illidan4nb0.jpg

illidan5gt7.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No to widze ze na ta minibitwe zjawila sie cala extraliga :)) - wyglada swietnie - jednak wszyscy umieja ZB - juz zapuszczam sobie sciaganie :)

Gość Bad Moon
Napisano

Jakiego WIPA? Zrobiłem go w pół dnia :/ więc nie miałem czasu na forum zapodać. A co do przepalonych specularów to taka jakaś dziwna moda teraz wchodzi ;)

Gość Bad Moon
Napisano

Zepsułeś wszystko, a sio! :D

A ten to moja własna interpretacja.

Gość Bad Moon
Napisano

O f**ck! Zapomniałem o siatce :/ ale nie dam rady jej zapodać, bo do poniedziałku nie będę w domu niestety.

Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze :D

Wiedzcie, że to wszystko przez Matysa, to on mnie namówił :/ i przez to znowu się spóźniłem do pracy.

Napisano

Hahaha, zly Kills zly :D Nie ladnie sie spuszczac do pracy ... eee spozniac :P

daje rady, specular IMO nie jest przepalony, moze kapke za mocne swiatlo z tylu, ale IMO jest okej.

Podobac sie ;)

Gość Bad Moon
Napisano

Dzięki za komentarze, ja wracam w poniedziałek

Napisano

Mi tam się średnio podoba, low jest super, ale textura nie dorobiona, rozmyta trochę, tak samo sculpt, widać, że na szybko wygluciłeś:p

Jak na speedwork to jest bardzo fajny:)

Pozdro!

Napisano

wsumie wszystko bardzo superfajnie. ale włosy troche śmiesznie wyglądają od przodu + mało inteligenty wyraz twarzy. niezłą prędkość masz.

dobrze że tak późno dajesz model bo inaczej nikt nie wzioł by udziału w minibitwie;)

Betrayer...in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!

Napisano

sio sio sio mi staaaad Kill ! sio fefe :D

eh, troske komicznie to wyglada z calym szacunkiem dla tego pana :D znaczy te rogi...o wykonaniu nie ma co mowic :D :*