Napisano 5 Lipiec 200717 l To moja propozycja - Illidan z Warcrafta III, poświęciłem chwile i zrobiłem takie tam:
Napisano 5 Lipiec 200717 l No to widze ze na ta minibitwe zjawila sie cala extraliga :)) - wyglada swietnie - jednak wszyscy umieja ZB - juz zapuszczam sobie sciaganie :)
Napisano 5 Lipiec 200717 l Jakiego WIPA? Zrobiłem go w pół dnia :/ więc nie miałem czasu na forum zapodać. A co do przepalonych specularów to taka jakaś dziwna moda teraz wchodzi ;)
Napisano 5 Lipiec 200717 l ej ale illidan jest ślepy i on w opasce na oczach chodzi :P błąd taktyczny :P
Napisano 6 Lipiec 200717 l O f**ck! Zapomniałem o siatce :/ ale nie dam rady jej zapodać, bo do poniedziałku nie będę w domu niestety. Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze :D Wiedzcie, że to wszystko przez Matysa, to on mnie namówił :/ i przez to znowu się spóźniłem do pracy.
Napisano 6 Lipiec 200717 l Hahaha, zly Kills zly :D Nie ladnie sie spuszczac do pracy ... eee spozniac :P daje rady, specular IMO nie jest przepalony, moze kapke za mocne swiatlo z tylu, ale IMO jest okej. Podobac sie ;)
Napisano 6 Lipiec 200717 l co do speca to sie zgadzam z przedmówcą. kwestia oświetlenia. model taki sobie. texa pro
Napisano 6 Lipiec 200717 l Mi tam się średnio podoba, low jest super, ale textura nie dorobiona, rozmyta trochę, tak samo sculpt, widać, że na szybko wygluciłeś:p Jak na speedwork to jest bardzo fajny:) Pozdro!
Napisano 6 Lipiec 200717 l wsumie wszystko bardzo superfajnie. ale włosy troche śmiesznie wyglądają od przodu + mało inteligenty wyraz twarzy. niezłą prędkość masz. dobrze że tak późno dajesz model bo inaczej nikt nie wzioł by udziału w minibitwie;) Betrayer...in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Napisano 6 Lipiec 200717 l Imprisoned... for 10 000 years. Banished.... from my own homeland. And now you dare to enter my realm?
Napisano 7 Lipiec 200717 l spec jest bardzo jasny, co widać na texturze;) a na modzie sie nie znam niestety, staram sie nature naśladować:D no ale EOT
Napisano 7 Lipiec 200717 l sio sio sio mi staaaad Kill ! sio fefe :D eh, troske komicznie to wyglada z calym szacunkiem dla tego pana :D znaczy te rogi...o wykonaniu nie ma co mowic :D :*