Lis Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Witam. Kolejna scenka do AE5. Nie jestem z niej do końca dumny, może jeszcze będe miał ochotę z tym powalczyć. Model zrobiłem jakieś 3 tygodnie temu. przez ostatnie 2 dni bawiłem się ze światłem i shaderami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 coool ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 wypas ujecie i praca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 jak zwykle pięknie otoczenie wypas,ta długa trawa odcina sie zbytnio od trawy tej krótkiej co do modelu to trochę zbyt wykręcony;]drzewka i woda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 widac ze lubisz drzewa i zlelen ;D hehe bardzo ladna, nie nazekaj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 dla mnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Cholera, myślałem, że ten pierwszy plan to fotka...0_o Robisz ludzi w jajo;D Pięknie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixelangel Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Wszystko ok, tylko chyba te tło jest zdeka przepalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Świetny obrazek, jeden z ładniejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Ładnie, jak sie robi takie tło?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 W poprzednich pracach w których można się było na siłę czepiać nie widziałeś błędów natomiast z tej nie jesteś zadowolony - ciekawe ?! wg mnie twoja najlepsza praca, może tylko zdeczka przepalon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Hoho :) Ciekawe opinie. Dzięki :) jurekk -> No po prostu praca mnie nie zadowala. Nie jest w moim guście. Jak do tej pory najbardziej zadowolony jestem z Haus Schminke. Ładnie, jak sie robi takie tło?:) ja najpierw renderuje tło z Vray sky, mieszam w szopie z jakimiś chmurkami i wkładam jako background. model był wymodelowany jako prosta bryła a potem modyfikatorem twist pojechane ? tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 model był wymodelowany jako prosta bryła a potem modyfikatorem twist pojechane ? :] fajnie to wszystko wygląda pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Rewelka. A roslinnosc po lewej stronie majstersztyk! Tez kiedys tak zrobie ;p Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 piekna robotka reczna jak zwykle zreszta ! :D Pozdrawiam i czekamy na kolejne pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 pieknia praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 mistrzostwo...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Fajna pracka, choc mam mieszane uczucia - na uwage zasługuje roslinnosc, ktora fajnie współgra z reszta pracy. Jedynym mankamentem wymagajacym poprawki jest lewa, górna częśc pracy - zbyt pusta przestrzen, zbyt rzuca się w oczy. 4 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 moje pytanie retoryczne brzmi: Jak Ty to kurde robisz? Zazdroszcze skilla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi