Napisano 10 Lipiec 200717 l heheheh ;D mocher to mocher ale jak bys rydzyka zrobio to apokalipsa rotfl
Napisano 10 Lipiec 200717 l jak przejmą władze to pójdziesz siedzieć i bedziesz ekskomunikowany... a poza tym to bardzo fajny pomysł
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor Tony M - juz przejeli tylko jeszcze o tym nie wiesz... i pierwszy update
Napisano 10 Lipiec 200717 l blech paskudny biust zrobilbym go od nowa :) troche szerzeszej go daj tzw wiekszy odstep :)
Napisano 10 Lipiec 200717 l Najlepsze referki takich babć to jak pamiętam, Śledziu w Produkcie rysował:) "Osiedle Swoboda", taki komiks:) Mordy po prostu rewelacyjne, ale znaleźć nie mogę:/
Napisano 11 Lipiec 200717 l Wałek to atrybut żony, tudzież teściowej ewentulanie. Takiej babci to by torebka z cegłówką w środku pasowała..
Napisano 11 Lipiec 200717 l ja widzialem różne wersje, z parasolką, z torebką, z siatką, laską ale nigdy z wałkiem :) myśle ze mozesz pozbyćsie paru trisów z hmm korpusu i dodac do rąk i dłoni dobry pomysł pozatym, taki aktualny :D a i buty jeszcze jakos dziwnei wygladaja spróbuj cos innego bo narazie przypomina troche nóżke od krzesła biurowego :D
Napisano 11 Lipiec 200717 l W jednym z odcinków "Włatców móch" występuje takowa babuśka :) Nie podglądałeś modelu w kreskówce? :P
Napisano 12 Lipiec 200717 l Tak się składa że Władcy Much jest robione w 3d - więc nie wiem czy mozna to kres-kówką nazwać ;p i wątpie bardzo żeby SoAd podglądał i w ogóle oglądał to coś .. ;p
Napisano 12 Lipiec 200717 l faktycznie ten walek troche nie pasuje, ja bym dal jakas prosta torebke, mysle ze zaosczedzil bys wtedy troche tri
Napisano 13 Lipiec 200717 l Co za miła babunia. Piękne wzorzyste ubrania współgrają z jej przemiłym wyrazem twarzy ;) Fajnie.
Napisano 14 Lipiec 200717 l ta babcia zownuje i Rydzyka:P graty ,fajna teksturka kwiatkowata:) imho oczy ma jak z jakiegoś horroru:P
Napisano 14 Lipiec 200717 l No ale skóre (zmarszczki) to z jakiegoś zwierzaka wziąłeś! Masa modelik! Gratulatki!