SoAd Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Nie muszę chyba nic tu dodawac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 heheheh ;D mocher to mocher ale jak bys rydzyka zrobio to apokalipsa rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Ale moher to broń w rękach rydzyka, a więc pasuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 jak przejmą władze to pójdziesz siedzieć i bedziesz ekskomunikowany... a poza tym to bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Tony M - juz przejeli tylko jeszcze o tym nie wiesz... i pierwszy update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 łahahahaha, piękny biust:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 haha, świetne, a ten biust mnie wręcz zauroczył xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 blech paskudny biust zrobilbym go od nowa :) troche szerzeszej go daj tzw wiekszy odstep :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Najlepsze referki takich babć to jak pamiętam, Śledziu w Produkcie rysował:) "Osiedle Swoboda", taki komiks:) Mordy po prostu rewelacyjne, ale znaleźć nie mogę:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Ja chyba tego Rydzyka zrobię w końcu on tym wszystkim rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Ale sam nie jest bronią on jej tylko uzywa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 koniec modelowania zabieram sie do mapowanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Wałek to atrybut żony, tudzież teściowej ewentulanie. Takiej babci to by torebka z cegłówką w środku pasowała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 torebka? TYLKO PARASOOOOOLKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 ja widzialem różne wersje, z parasolką, z torebką, z siatką, laską ale nigdy z wałkiem :) myśle ze mozesz pozbyćsie paru trisów z hmm korpusu i dodac do rąk i dłoni dobry pomysł pozatym, taki aktualny :D a i buty jeszcze jakos dziwnei wygladaja spróbuj cos innego bo narazie przypomina troche nóżke od krzesła biurowego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 W jednym z odcinków "Włatców móch" występuje takowa babuśka :) Nie podglądałeś modelu w kreskówce? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Tak się składa że Władcy Much jest robione w 3d - więc nie wiem czy mozna to kres-kówką nazwać ;p i wątpie bardzo żeby SoAd podglądał i w ogóle oglądał to coś .. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 faktycznie ten walek troche nie pasuje, ja bym dal jakas prosta torebke, mysle ze zaosczedzil bys wtedy troche tri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roszondas Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 parasolka chyba by najbardziej pasowała, albo laska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Zaczalem robic tex, jakos nie mam serca do tej babki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Co za miła babunia. Piękne wzorzyste ubrania współgrają z jej przemiłym wyrazem twarzy ;) Fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Według mnie spódnica do wymiany. wygląda jak firanka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 nie no z parasolką rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Mocne!!! Ja bym widział taki fpp.. eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2007 I oto nadszedł koniec, jakoś tam wyszło. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 ta babcia zownuje i Rydzyka:P graty ,fajna teksturka kwiatkowata:) imho oczy ma jak z jakiegoś horroru:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 z twarzy mi Sylwestra Stalone przypomina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 No ale skóre (zmarszczki) to z jakiegoś zwierzaka wziąłeś! Masa modelik! Gratulatki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi