Napisano 21 Grudzień 200717 l Autor z ludzikow zrezygnowalem, wydaje mi sie ze nie sa potrzebni, ale jeszcze sie ozobaczy. co do lapy to bedzie napewno dopracowana :] jest na pierwszym planie wiec musi.
Napisano 29 Grudzień 200717 l Autor mam nadzieje ze juz blisko konca :] prosze o sgestie przed finiszem
Napisano 9 Styczeń 200817 l kolorki fajne, bardzo ladnie sie uzueelniaja mimo iz ten niebieski miejscami po prawej stronie jest nietrafiony (moim zdaniem), na srodku u gory to nie podoba mi sie, niebieskie przenika i jakos tak wali po oczach troche to przygas albo wyciagnij do przodu jakies galezie z drzew i miedzy nimi dopiero snopy swiatla....
Napisano 10 Styczeń 200817 l nom nabiera to wszystko rumiencow :D ale jednak w kolorze lepsze :) dawaj wiecej :)
Napisano 12 Styczeń 200817 l o nie jestem sam w takich cwiczonkach :) no super panie! zwlaszcza te oko w lewym gornym rogu :O
Napisano 15 Styczeń 200817 l fajne ... ale szkoda, ze wszedłeś tym soft brushem na gałęzi, ale klimat jest!
Napisano 15 Styczeń 200817 l Autor zapraszam do komentow w atku bitewnym :] a na razie takie odreagowanie po robocie
Napisano 15 Styczeń 200817 l "odreagowanie po robocie" -Ortheza byc dzis wsciekly? :D hehe a serio to to fajne jest :D
Napisano 27 Styczeń 200817 l dwa ostatnie są świetne, nieźle poczyniasz ostatnio ;] Portret od dołu jest po prostu taki jaki powinien być a nawet lepiej.
Napisano 27 Styczeń 200817 l Daj mi trochę chęci do pracy;) (i czasu) Fajnie sie dzieje szczegulnie drugi portret
Napisano 28 Styczeń 200817 l Szpitalnik :) ja bym raczej obstawał przy daj mi więcej czasu . Ortheza fajny ten ostatni psot ;] //Pozdr.
Napisano 28 Styczeń 200817 l Ostatni obrazek trochę mi przypomina klimat z "Ruchomego zameku Horuru" :)
Napisano 1 Luty 200817 l Autor Taka sobie proba pedzla w GIMPI'e chyba pierwszy raz dzieciaka namazałem :-)
Napisano 1 Luty 200817 l u dziecka sa inne proporcje twarzy - nie ma podzialu na 3 rowne czesci - zalezne jest to oczywiscie od wieku, ale generalnie wieksza czesc glowy zajmuje czolo...pieknie opisal i rozrysowal to np. Loomis, polecam.
Napisano 3 Luty 200817 l ten zamek jest swietny,tylko ten dol za jaskrawy i w sumie niewiadomo co to jest;/
Napisano 4 Luty 200817 l Ten rycerz pierwszy lepszy. Wiem, ze inna jakby półka rysunków, ale ten frontowy razi za bardzo tym tlem i postac sztywnawa.. No ale w takiej zbroi to i w sumie moze byc sztywny ;P Pozdro.
Napisano 10 Luty 200817 l fajne..bardzo mi sie podoba smoczek :) to światło z góry daję piękny klimacik
Napisano 10 Luty 200817 l Patrzę szalejesz ;), przy tym ostatnim troche można by tę jasną plamę przygasić. i popracować nad tym ;]... //Pozdr.
Napisano 17 Luty 200817 l Autor konspecik stacji z obecnej edycji Concept Cornera :] niezbyt rowne wyszlo , (tlo to oczywiscie zdjecie.)
Napisano 21 Luty 200817 l fajnie sobie działasz Panie Ortheza :D, ostatni ala mikrokosmos ;). //Pozdr.