Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, nie obiecuje ze to skoncze bo tego sam nie jestem pewnien, co do textur to mysle ze wieksze jest prawdopodobienstwo ze zrobie model w calosci niz textury, krytyka mile i najczesciej widziana.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Narazie to początek, więc ciężko coś powiedzieć prócz: Masz to skończyć i nie grymaś - jak nie wiesz czy skończysz to po co zaczynasz ;)

Napisano

to teraz reszta ciałka i będziemy dumać czy jest fajno czy nie : )

Napisano

Nooo Ibanez. Wporownaniu do tego co pamietam jeszcze z aazerowych czasow to to jest rewelacja ;)

Napisano

Nie umiałbym opisac to skrobnąłem swoje propozycje: klik

Ogólnei chodzi o to by nie wyglądał jak powyginany z gumowych rur. ;)

Nie napisałeś jeszcze co to za płec ma byc.

Pozdr.

Napisano
  • Autor

Przybysz - dzięki za effort, poprawiłem jak się dało wedle twojego rysunku, hmm płeć, wiesz sam narazie niewiem to jest demon to może i być połączenie tego i tego :o

Ardeni - Hmm żebym to ja wiedział o jaką miniaturkę tobie chodzi :) nie znam się, wytłumacz głupiemu.

Napisano
  • Autor

Ehh, wpadłem teraz w moment gdy sie nie chce dalej delikwenta robic, jak narazie 30 min bodajże, przeszczepy(łapy)

Napisano

Poka:

-siatke

-limit trójkatów jaki sobie obrałeś (o ile jest takowy)

-więcej renderów

-większych renderów

Napisano
  • Autor

Ok, wrzucam siatke, jest nieco przegieta, powinna byc bardziej zoptymalizowana, ale co tam nie idzie do żadnej gry, a limitów nie stawiam sobie, waże żeby nie miał hmm 10 tysięcy poliaków:)

ps: IMO nie zdziwiłbym się jakby teraz nikt tego nie skomentował, hahaha.

Pozdrawiam.

Napisano
Poka:

-siatke

-limit trójkatów jaki sobie obrałeś (o ile jest takowy)

-więcej renderów

-większych renderów

Dodaj jakieś inne rzuty postaci z siatą i bez :) bo mało widać i nie da sie za bardzo oceniać czegokolwiek.

pozdro

Napisano

"10 tys poliaków" to moze miec spokojnie bo czemu nie, warunek jest jednak taki jesli są w maire sensownie spozytkowane bo o calkowitym sensownym spozytkownaiu nie ma mowy przy tej ilosci i przy nie skomplikwanym modelu tzn pozbawionym jakiegos detlau dodatkowcyh duperli itp itd , na Twoim modelu problem jest taki ze nawrzuclaes sporo poly tam gdzie ich najmniej w takiej ilosci potrzeba mam na mysli z widocznych, nogi biodra stopy, glowa choc słabo wiadc mogla by miec w paru miejscach ujete a w paru dodane poly

Napisano
  • Autor

Witam ponownie, podmieniłem troche temat zeby nie zawalać forum takimi moimi bękartami, narazie nie ma textur to wiadomo, nie bawem mogą być.Jak narazie ten koleś od lewej i zombie, nie czepiajcie sie ze np nie ma rąk albo czegoś tam, to wszystko będzie.

Napisano

Bardzo fajnie, podoba mi sie design. Siatke mozesz tez pokazac bedzie latwiej wytknac bugi ;)

Napisano

ludzik malo ciekwy ale śłupek fajny szkoda ze tylko slupek bo juz oczami wyobrazni widze jakas brame albo wejsce do starego palacowgo budynku : ) peiknie by to wygladalo bo texturka ladnie sie preznetuje

Napisano
  • Autor
ludzik malo ciekwy ale śłupek fajny szkoda ze tylko slupek bo juz oczami wyobrazni widze jakas brame albo wejsce do starego palacowgo budynku : ) peiknie by to wygladalo bo texturka ladnie sie preznetuje

Zrób tutorial :P a być może ludzik będzie ciekawszy.Co do palacowego budynku, to jak juz to zrobie katedre, albo cmentarz.

Wrzucam tutaj taka postać co robie.

monster03bi3.jpg

Napisano

cus ci z psotami nie poszlo, ale postac zaczyna byc ciekawa! zrob ja na takich pajeczych nogach!:)