futura Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam, po kruca chyba 3 miesiącach pracy (bo co chwilę zmieniałem koncepcje:D) zrobiłem sobie portfolio :D ma być proste, czytelne i ładne :) http://www.dreamdeliver.webhost.pl :P coś zmienić? coś jest nie tak? jakiś błąd?:D
lisu Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No śliczniuchne, mnie się podoba, nawigacja ok, wygląd też jest oka. PS. też bym sobie zrobił, ale lewizna jestem we flashu, nie mowiac juz o robieniu stronek
Knysha Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dosyc przyjemnie, nie przebajerzone, ale tez nie pozostajace w pamieci.
uncle Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 hehe znalazlem smieszny bug ;D jak sie najedzie kursorem na miniaturke w galeri.. i sie zostawi kursor tak w polowie drogi miedzy punktem 0 a maxymalnym punktem uniesienia sie miniaturki od "podlogi" to.. ta miniaturka zaczyna robic dziwne rzeczy na moim kursorze... no chyba ze to efekt zamierzony =))))
pionix Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uncle - dobre :p Co do stronki to: przejrzysta, czysta, nieprzebajerzona, estetyczna - mnie się podoba :)
futura Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 KRUCA:D ten głupi błąd ze skaczącymi guzikami :D na szczęście wiem dlaczego tak się dzieje i szybko go usunę :D Knysha - chyba masz rację, ale kurde tyle juz tych portfolii zrobiłem (chyba z 10 koncepcji) że nie wiem co mam tam wsadzić:D ... O!! tzn. już chyba wiem :D za niedługo updejt będzie :D
Knysha Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Knysha - chyba masz rację, ale kurde tyle juz tych portfolii zrobiłem (chyba z 10 koncepcji) że nie wiem co mam tam wsadzić:D ... O!! tzn. już chyba wiem :D za niedługo updejt będzie :D Znam Twoj bol. Swoich mam parenascie koncepcji, a na serwerze dalej wisi splash ;)
hax0r Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A no ja mam podobnie :P stronka w miarę 4/6 oceniam a ten błąd to "pole hit" musisz je zwiększyć ;) Pozdro
Manver Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witam, przepraszam za brak polskich znakow. Hmm ten font z dzialami bardzo nieczytelny, kiedys to bylo modne teraz juz mniej, tak czy siak jezeli stawiales na prostote to jest ok ;) pozdr.
Yano Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Stronka OK. Czcionka "portfolio/kontakt" jest troche za mało czytelna, może poszukaj innej czcionki "pisanej odręcznie" która będzie bardziej czytelna i estetyczna. P.S. Jeżeli sie nie myle to w pracach 3D widze sporo modeli z Evermotion :>
Iberian Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 troche do kitu .. trzeba chwile pomyslec zeby wiedziec co do czego sluzy .. denerwujace ruchome obrazki .. grafikiem moze i jestes dobrym ale strnki sobie odpusc ;) jak obrazek sie podnosi a myszka stoi w miejscu .. to gdy miniaturka wyjedzie spod myszki zaraz zaczyna spadac .. tak nie powinno byc
Yano Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja to bym wywalił w ogóle tą teksture z tyłu i zapodał tam jakiś gradient z góry na dół. Wyglądałoby to wtedy bardziej przejrzyście. ...no i troche dynamiki więcej, jakieś bajery niech sie ruszają w tle.
Simple_man Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jak dla mnie to do ukarania za stronę główną. Wielkość fontu, typ i kolor wszystko jak dla mnie na nie. A jeszcze to lusro pod spodem rozprasza strasznie. Po za tym stronka ok.
Recommended Posts