Napisano 25 Lipiec 200717 l Witam, po kruca chyba 3 miesiącach pracy (bo co chwilę zmieniałem koncepcje:D) zrobiłem sobie portfolio :D ma być proste, czytelne i ładne :) http://www.dreamdeliver.webhost.pl :P coś zmienić? coś jest nie tak? jakiś błąd?:D
Napisano 25 Lipiec 200717 l No śliczniuchne, mnie się podoba, nawigacja ok, wygląd też jest oka. PS. też bym sobie zrobił, ale lewizna jestem we flashu, nie mowiac juz o robieniu stronek
Napisano 25 Lipiec 200717 l hehe znalazlem smieszny bug ;D jak sie najedzie kursorem na miniaturke w galeri.. i sie zostawi kursor tak w polowie drogi miedzy punktem 0 a maxymalnym punktem uniesienia sie miniaturki od "podlogi" to.. ta miniaturka zaczyna robic dziwne rzeczy na moim kursorze... no chyba ze to efekt zamierzony =))))
Napisano 25 Lipiec 200717 l uncle - dobre :p Co do stronki to: przejrzysta, czysta, nieprzebajerzona, estetyczna - mnie się podoba :)
Napisano 25 Lipiec 200717 l Autor KRUCA:D ten głupi błąd ze skaczącymi guzikami :D na szczęście wiem dlaczego tak się dzieje i szybko go usunę :D Knysha - chyba masz rację, ale kurde tyle juz tych portfolii zrobiłem (chyba z 10 koncepcji) że nie wiem co mam tam wsadzić:D ... O!! tzn. już chyba wiem :D za niedługo updejt będzie :D
Napisano 25 Lipiec 200717 l Knysha - chyba masz rację, ale kurde tyle juz tych portfolii zrobiłem (chyba z 10 koncepcji) że nie wiem co mam tam wsadzić:D ... O!! tzn. już chyba wiem :D za niedługo updejt będzie :D Znam Twoj bol. Swoich mam parenascie koncepcji, a na serwerze dalej wisi splash ;)
Napisano 25 Lipiec 200717 l A no ja mam podobnie :P stronka w miarę 4/6 oceniam a ten błąd to "pole hit" musisz je zwiększyć ;) Pozdro
Napisano 26 Lipiec 200717 l Witam, przepraszam za brak polskich znakow. Hmm ten font z dzialami bardzo nieczytelny, kiedys to bylo modne teraz juz mniej, tak czy siak jezeli stawiales na prostote to jest ok ;) pozdr.
Napisano 27 Lipiec 200717 l Stronka OK. Czcionka "portfolio/kontakt" jest troche za mało czytelna, może poszukaj innej czcionki "pisanej odręcznie" która będzie bardziej czytelna i estetyczna. P.S. Jeżeli sie nie myle to w pracach 3D widze sporo modeli z Evermotion :>
Napisano 28 Lipiec 200717 l troche do kitu .. trzeba chwile pomyslec zeby wiedziec co do czego sluzy .. denerwujace ruchome obrazki .. grafikiem moze i jestes dobrym ale strnki sobie odpusc ;) jak obrazek sie podnosi a myszka stoi w miejscu .. to gdy miniaturka wyjedzie spod myszki zaraz zaczyna spadac .. tak nie powinno byc
Napisano 30 Lipiec 200717 l ja to bym wywalił w ogóle tą teksture z tyłu i zapodał tam jakiś gradient z góry na dół. Wyglądałoby to wtedy bardziej przejrzyście. ...no i troche dynamiki więcej, jakieś bajery niech sie ruszają w tle.
Napisano 31 Lipiec 200717 l Jak dla mnie to do ukarania za stronę główną. Wielkość fontu, typ i kolor wszystko jak dla mnie na nie. A jeszcze to lusro pod spodem rozprasza strasznie. Po za tym stronka ok.