Altus Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Juz dawno chcialem zrobic moja gitarke w maxie :P, ale jakos nigdy nie mialem na to czasu. Prawdopodobnie zrobie cala scenke z kablami, przesterem i piecykiem. Przester juz zrobilem, ale wszystkie pliki zostaly u mnie w domu (obecnie jestem zagranica). Mam nadzieje ze sie podoba, bo wlasciewie pierwszy raz od pol roku zaczalem cos strugac w 3ds :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Ale wysyp gitarek! Zapowiada sie swietnie. Pozdro (Badyl doczekał sie profilowania ;P ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 no na razie fajnie,,czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 powodzenia w pracy;) btw hm.. takie kwadratowe otwory... pewnie dajesz z 3x MS/TS ... zero ekonomii :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 tylko nie rob tego samego błędu co poprzednicy... struny EAD są podwojnie splatane, wiec nie rob jednego prostego splinea.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 moze byc ciekawie :) narazie fajnie.. powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 tylko nie rob tego samego błędu co poprzednicy... struny EAD są podwojnie splatane, wiec nie rob jednego prostego splinea.... a imo lepiej dać spline i potem w materiałach dać lekkiego bumpa poprzecznego .Ekonomiczniej i nie będzie widać że są to pręgi a nie plecienie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 Dzieki wszystkim za komentarze. Struny zrobie bumpem - tak jak krzyhhh napisal :) Pierwszy update, powolutku sobie modeluje, nie spieszy mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Jak na razie jest super pracuj dalej. Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Hehehe, po takim wysypie gitarzysk to normalnie kolana mi miękną. Zwłaszcza, że sam swojego czasu próbowałem wymodzić jakową, ale niestety nic z tego nie wyszło:P Zapowiada się niezwykle intrygująco, czekamy na więcej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 witam super modeling :P szkoda ze na niektore elementy dajesz ms'a :) moglbys je zrobic bez ms'a a efekt bylby taki sam. ale i tak jest superancko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Jest pięknie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 witam super modeling :P szkoda ze na niektore elementy dajesz ms'a :) moglbys je zrobic bez ms'a a efekt bylby taki sam. ale i tak jest superancko :D Juz mam takie zboczenie, ze lubie uzywac ms :P Dzieki za wszystkie komentarze :) Caly osprzet z dechy juz zrobiony, teraz zostal jeszcze caly gryf i tyl gitary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Pierwsza proba wyrenderowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Jak na razie super :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thyrrun Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 każda gitara ma w sobie urok, ta też ma swoje wartości :) ps. Jak robiłem mostek w swoim warlocku to komp mi padał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 co do strun to nie rób bumpem lecz splinem nadaj grubość i obrkęć wokół kołkó (czy jak to sie tam nazywa) co do gitarem to faktycznie dużo się ich zrobiło choć i tak wole skrzypce - klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 co do strun to nie rób bumpem lecz splinem nadaj grubość i obrkęć wokół kołkó (czy jak to sie tam nazywa) co do gitarem to faktycznie dużo się ich zrobiło choć i tak wole skrzypce - klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek D Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Wow. Super Les Paul ci wychodzi. Myślałeś już nad kolorem? P.S. A piecyk prosiłbym marshalla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 bardzo ładny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Nakrętka od gniazda powinna mieć sześć ścianek, nie osiem. I generalnie stary, naucz się nie używać ms'a, gdy nie jest on konieczny. Ta gitara mogłaby wyglądać tak samo przy co najmniej czterokrotnie mniejszej liczbie poligonów. Może przy pojedynczym modelu to nie ma większego znaczenie, ale gdyby to miała być scena to miałoby ogromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 bardzo fajnie;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Troche zaniedbalem watek, ale znowu zaczynam modelowac... Glowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 na gitarach sie kompletnie nie znam ale ta wygląda ładnie a detal mnie powala czekam na skończony model i rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 świetnie, bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 mrkrzysiek, slayer2004 - dzieki za komentarze :) Dorobilem klucze, w sumie do konca zostaly tylko progi i struny. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 bardzo ładnie, lubię patrzeć na ładne siatki a twoje takie są, więc czekam na gotowy już model i rendery z materiałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Ale wypasione śrubki :) Świetny detal, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 Model juz skonczony, teraz bede sie bral do renderowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 model rewelacja ,czekam na render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Pierwsze proby materialow :) jestem calkiem zadowolony z tego jak wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 nio chyba się zgodzę z Lukaszem, choc pokrętełka nie wyglądają najgorzej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi