Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 610
  • Wyświetleń 139,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne, lekkie prace, z milą kolorystyką. super sie na nie patrzy. pozdrawiam.

Napisano

bardzo fajna ta ostatnia pracka :) widac duzą lekkosc i swobode w dzialaniu ;) .pzdr

Napisano
  • Autor

Dzieki chopaki! Te kolorki to tak w ramach terapii po godzinach kreslenia czarno- bialych rzutow ;) bardzo relaksujace. polecam:]

pozdrowki

Napisano
  • Autor

wrzucam żeby był ruch w wątku ;)

i stwierdziłem, że przeczyszcze troche wątek i wywalę pare prac, które mnie drażnią

2001520413258538458_rs.jpg

Napisano

studiujesz arch,czy moze kursy przygotowawcze? Bo akwa taka typowa przygotowawcza jak u domina;]pozdro!;]

Napisano
  • Autor

oj kolego nicponim ciezkimi obelgami rzucasz ;))) studiuje arch, ale z dominem nie mam nic wspolnego- przed egzaminem chodzilem do labiryntu:)

Napisano

Świetny kowboj, ma coś z Eastwooda i luckylucka zarazem ;] kolor, kompozycja i temat wszystko super. Gratuluje, akwarelka i szkic też niczego sobie, fajnie że się nie kotlisz w jednej manierze. Pozdrawiam.

Napisano

bardzo fajne - chciałbym zobaczec jak poradziłbys sobie w jakims powaznym projekcie...tzn. chcialbym zobaczyc troche wiecej twoich prac wykonczonych tak dobrze jak ten kowboj :)a 2 ilustr wcale nie byla plastikowa!

pzdr

Napisano
  • Autor

Dzieki chlopaki!

dekiel- dzieki, wlasnie to moj problem glowny jest- na ogol rysuje tylko dla wyluzowania i ciezko mi sie zebrac, zeby cos porzadnego narysowac (strasznie mnie to gryzie od pewnego czasu ;]). ale mam zamiar sie poprawic :)

Napisano

Rewelacyjny ten kałboj! Bardzo klawe światełko i nastrój :D

Napisano
  • Autor

mant-raz - obejrzalem ostatnio chyba wszystkie westerny z Eastwoodem ;), a stroj rzeczywiscie z "the good, the bad and the ugly" sciagnalem (choc Clint mial go tez w innych produkcjach Sergio Leone):]

nubb- dzienx:)

pionier- dzieki. a jesli pytasz czy pracuje przy jakichs grach czy innych filmach to odpowiedz brzmi- nie :) glownie zajmuje sie studiowaniem, ale jestem otwarty na propozycje ;]

Napisano

o to jak jestes zainteresowany to kliknij na gg, zobaczymy czy cos z tego bedzie :)

czolgiem

pionier

Napisano

Zobaczyłem kowboja i odrazu jakoś tak humor mi się poprawił.

Btw. Sergio Leone roxx ;)

Napisano

tak se klikam a tu rodzynek. Fajne. Gdzies ty sie uchowal. Wszystko dla siebie i do szuflady? Masz jakas komerche w portfolio, ktora mozesz pokazac?

Napisano
  • Autor

janko1987, shin - Dzieki!!

siurek- dzieki wielkie! milo czytac takie komenty :) a komerchy zadnej nie mam, bo jej nie uprawialem jeszcze :)

pozdron

Napisano
  • Autor

na poczatek takie cwiczonko z natury (troszki krzywe, ale coz..:))

f_martwa1m_eee6e4a.jpg

i kolejna paniusia

f_bombim_5346e9a.jpg

i to dla porzadku, zeby w teczce bylo

f_bejbi12m_a759ebd.jpg

Napisano

martwa ladna, choc miska wydaje sie byc odstajaca od reszty tycke i troche brak w niej kontrastu ale generalnie spoko

Napisano

Ładnie tu:D Bardzo podoba mi sie martwa natura :) hmm bd kolejne takie szybkie packi a może pokażesz coś nam ze swojego szkicownika ?

Napisano
  • Autor

mant-raz - dzieki:)

selfu - miska byla nudna i matowa w rzeczywistosci i taka tez wyszla w szkicu (choc pewnie moglem ja podpicowac troche :))

JakóbM - dzieki :) planuje jak najwiecej takich szybkich teraz robic, bo czas sie czegos nauczyc wreszcie a nie ciagle powielac schematy. a szkicownika nie posiadam (tzn mam ich sporo ale puste wszystkie ;)

pozdrowki

Napisano

bardzo fajne te ostatnie obrazki. Martwa naprawdę git, choć bez znajomości pojęć akademickich ciężko mi coś o niej napisać. Żółta miseczka była chyba plastikowa stąd ten brak kontrastu (panowie od 3d powiedzieliby coś o sss)?

Czarodziejka mi się podoba, faje podejście do barw. Mogłyby mieć większe usta i trochę brodę źle pocieniowałeś, bo wygląda na dziób okrętu. Powinno być więcej miękkiego światła na czubku.

Ostatnie w stylu fantasy już na mnie nie działa choć jest spoko. Nie ma to jak być konkretnym ;]

Napisano

nie no bardzo dobrze, ze czuc ten plastik w misce - tylko chyba za malo cienia w srodku po lewej (w kwestii sprostowania ;] ) i juz sie nie czepiam

Napisano
  • Autor

masz)rum- dzieki :)

Morbid Karbid- ja tez nic nie wiem o pojeciach akademickich wiec i tak bym nie zrozumial pewnie;] A co do brody panienki to racja, moze jeszcze przerobie... Poza tym dzieki za dobre slowo :))

selfu- czepiaj sie czepiaj- od tego jest forum :)

Napisano

heh no to jesli pozwolisz to dodam: na Twoich ostatnich pracach brakuje najciemniejszych akcentow- odniose sie do tej martwej: na oliwkowej puszce obok miski zaistnial owy najciemniejszy fragment, ktory moim zdaniem jest tam niewlasciwy, gdyz swiatlo widoczne na misce wewnatrz po prawej pada z lewej strony ( jak i na reszcie przedmiotow ) i brakuje odzwierciedlenia tej sytuacji w tej zielonej puszce... jest kolor i wlasciwa konstrukcja, ale tak jakby nie bylo tam cienia- zaakcentowalbym (nawet linearnie) tak ciemna wartoscia, jak masz na tym naczyniu z przodu, wszystkie momenty stykania sie widocznych na glownym planie przedmiotow z podlozem i jednoczesnie troszke wyciagnal swiatła... uff mam nadzieje, ze nie zamotalem zbytnio ;]

Napisano

no no, nieźle. Takie fajne, w malarskim stylu :) i jeżeli by spojrzeć z pewnej odległości to wygląda jak zdjęcie. Miodzio

Napisano

genialnie kolorami się bawiłeś, na przykład szara drukarka z 3 różnych odcieni. ze wszystkiego tutaj najbardziej mi się podobają książki :)