leander Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 fiu fiu - ........fiu fiu fiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 z kolorkami coraz lepiej Ci idzie - dla mnie te ostatnie prace rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 bardzo fajne, lekkie prace, z milą kolorystyką. super sie na nie patrzy. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 bardzo fajna ta ostatnia pracka :) widac duzą lekkosc i swobode w dzialaniu ;) .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Dzieki chopaki! Te kolorki to tak w ramach terapii po godzinach kreslenia czarno- bialych rzutow ;) bardzo relaksujace. polecam:] pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 konkretnie! Bardzo miłe, podziwiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 aj jaj super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 O la la la Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 osz ty! :D mkasakryczne:D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 wrzucam żeby był ruch w wątku ;) i stwierdziłem, że przeczyszcze troche wątek i wywalę pare prac, które mnie drażnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Mistrzu .... powiedz jak to robisz :) ... błagam o rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Akwarelka i szkicyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Ta akwarelka to czasem nie fragment Barcelony? Anyway, akwarelka genialna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 ee i akwarelka i szkic rewela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 aspenboy - to barcelona :) niezbyt chlubnie, bo ze zdjecia, ale trza se zima radzic jakos ;] DaRoZ - dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 studiujesz arch,czy moze kursy przygotowawcze? Bo akwa taka typowa przygotowawcza jak u domina;]pozdro!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 hehehehehehehehehe to pojechałeś biernacowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 oj kolego nicponim ciezkimi obelgami rzucasz ;))) studiuje arch, ale z dominem nie mam nic wspolnego- przed egzaminem chodzilem do labiryntu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 Za duzo ostatnio westernow sie naogladalem i takie cus powstalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 zabiłeś mnie tym :) świetna praca pozdrawiam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Świetny kowboj, ma coś z Eastwooda i luckylucka zarazem ;] kolor, kompozycja i temat wszystko super. Gratuluje, akwarelka i szkic też niczego sobie, fajnie że się nie kotlisz w jednej manierze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 bardzo fajne - chciałbym zobaczec jak poradziłbys sobie w jakims powaznym projekcie...tzn. chcialbym zobaczyc troche wiecej twoich prac wykonczonych tak dobrze jak ten kowboj :)a 2 ilustr wcale nie byla plastikowa! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Marzec 2008 Autor Share Napisano 23 Marzec 2008 Dzieki chlopaki! dekiel- dzieki, wlasnie to moj problem glowny jest- na ogol rysuje tylko dla wyluzowania i ciezko mi sie zebrac, zeby cos porzadnego narysowac (strasznie mnie to gryzie od pewnego czasu ;]). ale mam zamiar sie poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 the good, the bad and the ugly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Rewelacyjny ten kałboj! Bardzo klawe światełko i nastrój :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 oh fiu fiu duzo dobre! (pracujesz gdzies teraz?) pozdr, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 mant-raz - obejrzalem ostatnio chyba wszystkie westerny z Eastwoodem ;), a stroj rzeczywiscie z "the good, the bad and the ugly" sciagnalem (choc Clint mial go tez w innych produkcjach Sergio Leone):] nubb- dzienx:) pionier- dzieki. a jesli pytasz czy pracuje przy jakichs grach czy innych filmach to odpowiedz brzmi- nie :) glownie zajmuje sie studiowaniem, ale jestem otwarty na propozycje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 o to jak jestes zainteresowany to kliknij na gg, zobaczymy czy cos z tego bedzie :) czolgiem pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Swietne ...klimat i wykonanie ..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Zobaczyłem kowboja i odrazu jakoś tak humor mi się poprawił. Btw. Sergio Leone roxx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siurek Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 tak se klikam a tu rodzynek. Fajne. Gdzies ty sie uchowal. Wszystko dla siebie i do szuflady? Masz jakas komerche w portfolio, ktora mozesz pokazac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 janko1987, shin - Dzieki!! siurek- dzieki wielkie! milo czytac takie komenty :) a komerchy zadnej nie mam, bo jej nie uprawialem jeszcze :) pozdron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 hehe zna sie ten ból :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 na poczatek takie cwiczonko z natury (troszki krzywe, ale coz..:)) i kolejna paniusia i to dla porzadku, zeby w teczce bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 łał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 martwa ladna, choc miska wydaje sie byc odstajaca od reszty tycke i troche brak w niej kontrastu ale generalnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ładnie tu:D Bardzo podoba mi sie martwa natura :) hmm bd kolejne takie szybkie packi a może pokażesz coś nam ze swojego szkicownika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 mant-raz - dzieki:) selfu - miska byla nudna i matowa w rzeczywistosci i taka tez wyszla w szkicu (choc pewnie moglem ja podpicowac troche :)) JakóbM - dzieki :) planuje jak najwiecej takich szybkich teraz robic, bo czas sie czegos nauczyc wreszcie a nie ciagle powielac schematy. a szkicownika nie posiadam (tzn mam ich sporo ale puste wszystkie ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Martwa mnie rozeebaa ;] tyle rzec mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 bardzo fajne te ostatnie obrazki. Martwa naprawdę git, choć bez znajomości pojęć akademickich ciężko mi coś o niej napisać. Żółta miseczka była chyba plastikowa stąd ten brak kontrastu (panowie od 3d powiedzieliby coś o sss)? Czarodziejka mi się podoba, faje podejście do barw. Mogłyby mieć większe usta i trochę brodę źle pocieniowałeś, bo wygląda na dziób okrętu. Powinno być więcej miękkiego światła na czubku. Ostatnie w stylu fantasy już na mnie nie działa choć jest spoko. Nie ma to jak być konkretnym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 nie no bardzo dobrze, ze czuc ten plastik w misce - tylko chyba za malo cienia w srodku po lewej (w kwestii sprostowania ;] ) i juz sie nie czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 masz)rum- dzieki :) Morbid Karbid- ja tez nic nie wiem o pojeciach akademickich wiec i tak bym nie zrozumial pewnie;] A co do brody panienki to racja, moze jeszcze przerobie... Poza tym dzieki za dobre slowo :)) selfu- czepiaj sie czepiaj- od tego jest forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 heh no to jesli pozwolisz to dodam: na Twoich ostatnich pracach brakuje najciemniejszych akcentow- odniose sie do tej martwej: na oliwkowej puszce obok miski zaistnial owy najciemniejszy fragment, ktory moim zdaniem jest tam niewlasciwy, gdyz swiatlo widoczne na misce wewnatrz po prawej pada z lewej strony ( jak i na reszcie przedmiotow ) i brakuje odzwierciedlenia tej sytuacji w tej zielonej puszce... jest kolor i wlasciwa konstrukcja, ale tak jakby nie bylo tam cienia- zaakcentowalbym (nawet linearnie) tak ciemna wartoscia, jak masz na tym naczyniu z przodu, wszystkie momenty stykania sie widocznych na glownym planie przedmiotow z podlozem i jednoczesnie troszke wyciagnal swiatła... uff mam nadzieje, ze nie zamotalem zbytnio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 i kolejne cwiczonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 nie no stary, co to za wymiot - w sensie, ze wymiata! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 mega to ostatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 no no, nieźle. Takie fajne, w malarskim stylu :) i jeżeli by spojrzeć z pewnej odległości to wygląda jak zdjęcie. Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 genialnie kolorami się bawiłeś, na przykład szara drukarka z 3 różnych odcieni. ze wszystkiego tutaj najbardziej mi się podobają książki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 dzieki chlopaki :) i dwa szkicaki nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 argh... ta lekkość przypomina mi C. Mulinisa -,- ja też tak chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi