grunio Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Drugie podejście do zbrusha. Mam nadzieje ze ten model trochę orka przypomina. Robione w zbrushu, 3dsmaxie i photoszopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 bardzo fajna praca, zwłaszcza podoba mi się światło i shader pewne rzeczy by można jeszcze poprawić i dopracować tak jak pisano w wipie, ale i tak dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Pokazałeś że dobra tekstura można zamaskować średnio wykonany model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 kolczyk w nosie jest wieśniczy:D ładna morda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 ładna textura i shadery możesz pokazać samą texture?? nie musi być w dużej rozdziałce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Fajowy ork. :) Ma charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Swietny wyraz twarzy- nadaje tej gebie charakteru, srogosci. Ladne oczka i swiatlo. Ogolnie cacy. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brendi Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Witam, to mój pierwszy post na tym forum^^ Ork wg mnie bardzo orkowy, widać tutaj pewną podstawę u Tolkiena, który w końcu napisał, że orkowie to zniekształceni elfowie. Ładniutko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Piękny ork dla mnie bomba. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Super ork ! przedewszystkim super mapa ! :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 grunio wykadruj brzydala od brwi do brody i bedzie na poster do "green street hooligans2" jak sie patrzy;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grunio Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 dzieki za komentarze. tadzio -> dobre :) Georgas -> zbrush dziwnie rozklada teksture - jest posiekana jak jakies puzle. juz wiecej widac na displacement map: zanim zaczolem robic teksture w zbrushu, w fotoszopie zrobilem podklad ze zdjec skor zwierzat i dopiero na nim detale dolozylem w zbrushu: przy ustawianiu oswietleina i renderowaniu bardzo sie przydal ten tutorial: http://www.munozvelazquez.com/tutoriales/saturno.pdf pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_hm Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 jest bomba !!! genialny. ale jedna rzecz mnie razi. ten kolczyk w nosie. nadawalby sie dla zalotnej panienki a nie wielkiego orka !!! mysle, ze powinienes dac mu kolczyk przynajmniej takiej wielkosci jak ten w uchu. ale to tylko moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Zbrush tak to rozłożył, bo wymapował każdy polygon oddzielnie. Nie ważne w tym momencie jest jak to zrobił, ważne, że jest efekt dobry ;) Na moje oko on bardziej przypomina trolla. A nawet więcej - murzyńskiego trolla. To jednak faktu nie zmienia, że jest spoko koko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Mistrzostwo :D wygląda jakby chciał zabić kamerzystę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 gdyby nie usta(normalnie szok) bylo by bardzo fajnie ale nie moge ust darowac za bardzo przykuwaja wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Widzę że pracowałeś na symetrii, niestety oprócz pochwalenia tekstury, muszę Cię też ******** za symetrię! Skoro używałeś tylu softów, to mogłeś już pokusić się o nadanie inywidualnych elementów różnych części twarzy...za teksturę "+" za jawną symetrię i leniuszka" -" pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Super ORK praca ma charakter uznanie (…draznia mnie tylko te kolczyki, wygladaja jak przyklejone…) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Fajnie, tylko jego skora wyglada jakby byla z kamienia :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Adam_Dedyk Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Zmniejsz rozmiar tego orka i bedziesz miał avatarka:D Śliczny jest;) Aha i kolczyk beznadziejny jak na orka to powinien byc znacznie większy i trochę "zniszczony";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi