AGmakonts Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Jak tego wipa nie skończę to chce na zlocie kopa w tyłek!!! Zabieram się za takiego truckerka narazie mam mało ale jako że to pierwszy poważny modeling chce od początku wysłuchać rad by potem nie musieć robić w połowie od początku:) Model wątpię iż wyjdzie idealnie ale będe się starać. Największy ból mam z tym że znalazłem jednego bluprinta, mam tylko front i bok i jeszcze się nie do końca zgadzają ale jestem twardki:D i Referka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 zobacz oberazek: zielony-dodaj edges'a albo i nawet dwa :) czerwony-zwelduj aby byl jeden edges zolty- powinnien byc jeden vertex :) ale to nie blad :D a juz wyglada super ps. nie moge sie doczekac kopniaka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 konkretna fura ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Z chęcią wykonam twoją wolę a propos kopa. A że nie skończsz jestem pewien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 jak ja kocham Was za tą wiare we mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Ciut dodałem, męcze się z tą siatką na słupku....nieeeeeeeeeelot help:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ja tez chce wykonac kopa :D zielone- usun czerwone- dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 jeeezu potnij to i nie męcz się z jednym klocem....bo po co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 To kiedy ten zlot?? ;P No to bedzie wyzwanie skoro masz tylko 2 printy... w sumie reszte mozna z perspektywy modelowac a jako punkty odniesienia brac te 2 printy co masz w celu weryfikacji i bla bla bla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 oj bedzie soczysty kop oj bedzie!:D narasie fajnie to wygląda:) hehe rady nielota za wypaśne:D profesor:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 no właśnie kiedy zlot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 moze być 11 września w Bielsko-Białej bede na Szyndzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 w kwietniu w gliwcach 2 dni a co do modelu : koniec na dzisiaj...ide spać jestem od 24 na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 a to widziałeś - dużo zdjęć i powiększeń detali http://www.piksar.webd.pl/pawel/W900.pdf troche ssie bo ma 5 megsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ooo o kurde super modeling i super maszyna ! Gratki jak narazie super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 a mocno? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Trochę tu pośmiecę;D Oprócz tego co wysłałem Ci na PW znalazłem jeszcze to: Kenworth i Peterbuilt http://aycu21.webshots.com/image/27100/2003277756089083827_rs.jpg http://aycu02.webshots.com/image/26521/2003211534188357618_rs.jpg Pozdrawiam i powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 moze być 11 września w Bielsko-Białej Oj dobrze mowisz dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Podoba mi się i podoba mi się pomysł. Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego z teksturkami. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Jak narazie to się jeszcze nie popisałeś, jedziesz dalej, może coś z tego będzie. //ehh jak jalubie złym być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Poskładałem na by zobaczyc jak wygląda to co dorobiłem, narazie mało nowości....zbieram siły na modelowanie tyłu...jak ktoś chce to może mi pomóc w szukaniu planów ramy nośnej Dzięki ludzie za referki wszystkie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 leć z referek jak dobre masz najwięcej dają czasem nawet więcej od printów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Tak się zastanawiam czy będziesz robił sam ciągnik czy naczepę też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 narazie nie wiem....myślałem o tym ale narazie chcę skończyć jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Uwielbiam takie zabawki xD czekam na konicec ;) powodzenia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnej Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Cudo ! oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 szybko Ci idzie:) ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 sypialnia skonczona....... teraz lusterka, wycieraczki, orurowanie i zabieram się za podwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 jest okej:) bardzo okej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 nie no... widze ze go skonczysz... qrde a ten kopniak.. i wogole...?? ;p Jest ok dziergaj to dalej. zacne zacne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Zapowiada się obiecująco :) Byleby równie obiecująco się skończyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 na 3d total jest troche podobny : http://www.3dtotal.com/home2/gallery/getgalleryitem.asp?id=2825 ale twoj pewnie bedzie lepszy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 świetny modeling :) obyś skończył :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 dzięki wielkie za komenty i dobre słowo:D mam nadzieje że dziś skończe juz orurowanie i zabiore się w koncu za podwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Heh i jak fajnie wygląda z tymi teksturkami. Trzymaj tak dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 4.Pp|Mariusz Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Z kąt masz te blueprinty bo ja szukam i znaleźć nie mogę :| , a co do modelu to ******** :D Jakim ty sposobem to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 printy z smcars.net a robie normalnie w poly tu extrude, tu chamfer jescze pare weldów i jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Te zbiorniki odbijające pustynne krajobrazy Arizony i bezchmurne niebo:D Super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Jeśli będzie fajny render końcowy to już traz Ci mówie - to będzie moja tapeta !! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 render koncowy będzie fajny jeśli uda mi się zrobić pustynny krajobraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Z kąt masz te blueprinty bo ja szukam i znaleźć nie mogę :| , a co do modelu to zaje**** :D Jakim ty sposobem to robisz ? hehehehe pierwszy raz widze taka interpretacje :) hyhyhy dobre to jest ...co do modelu- przepiekny :) -to bedzie australijski pociag czy amerykanski pozeracz asfaltu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 amerykansky:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 tez fajnie - mam nadzieje ze twoj nie bedzie takim czysciochem jak ten na referce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 A ja poproszę o zmianę serwerka, na który wrzucasz rendery, nie wiem jak u innych, ale ja niczego nie widzę;P Chyba, że to chwilowe;) Do hostingu plików polecam http://www.allyoucanupload.com Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 dziwne wszystko jest na fotosiku.....;/ zaraz dam ostatni update na tym co podoałeś Edit: wersja bez lakieru bo tu lepiej wszytsko widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Hmmm... przesiadłem się od sierpnia na NEO i cuda się chwilami dzieją, nie wiem czy to u mnie tylko(?) Co do modelu, swietnie idzie, trzymam kciuki za finał;) Pozdrawiam Edit: Teraz wszystko działa, ładuje grafiki normalnie 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 swietny modeling :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Z kąt Skąd zaimek zastępujący określenie miejsca, źródła, przyczyny czegoś, używany w funkcji pytajnej, np. Skąd ci to przyszło do głowy?, lub względnej, w zdaniu podrzędnym, np. Wracaj tam, skąd przyszedłeś ------------------------------------------ Koalicja Przeciw Analfabetyzmowi modelik świetny, gratuluje szybkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 szybki jesteś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi