Napisano 6 Wrzesień 200717 l Autor Jak mi odmówisz wspólnego bro To zbierasz cały magazynek na PB w tyłek
Napisano 6 Wrzesień 200717 l nie wiem czy stawiałeś na dokładne odwzorowanie, ale z deka proporcje leżą ;/ porównaj sobie fotkę z Twoim renderem a od razu zobaczysz ocb
Napisano 6 Wrzesień 200717 l faktycznie trochę na tym renderze wygląda jak resorak ale za to bardzo ładnie Ci chromy wyszły
Napisano 6 Wrzesień 200717 l wędrowiec jarasa jest ok...ale lakier mi sie nie podoba...za to zgadzam z mrkrzysiem..chromy pobrudziłes ładnie.
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Na tło to polecam np. wymodelować stacje benzynową i ten model wkleić albo jeśli już ze zdjęciem to polecam zrobić fotkę ulicy i wkleić :> (tak se pomyślałem)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Autor Ludzie to nie finał:P tło i dofa zrobiłem tak o:) co do lakieru to poradźcie coś bo próbuje zrobic stary badziweny i tani lakier z lat 70' no i nie idzie, a proporcje muszą być dobre wszytko pasuje do printów
Napisano 6 Wrzesień 200717 l No faktycznie jak resorak... ;P Strasznie sie przygrzal - jechal pod gorke i mu naczepa sie wypiela co nie?? ;P bo "fala" niezla sie wlecze za nim :) Ale fura konkretna - pojezdziloby sie :D Lepiej to skoncz bo jak cie chlopaki w Gliwicach dojada to wiesz... niektorzy moga miec glany... ;)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l próbuje zrobic stary badziweny i tani lakier z lat 70' no i nie idzie, młodyś, lakiery z lat 60/70 zawierały ołów i był wielokrotnie lepsze, trwalsze i twardze niż dzisiaj, połysk był nie do porównania. ma byś czerwony a nie jak pidżama
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Kolor lakieru wygląda hjowo :PP Chrom to jak wcześniej pisali ale może zabrudzisz też końcówki rur wydechowych czarnym osadem czy jak to tam się zwie :P i jeżeli będzie to podobny klimat jak tutaj to proponuje też (no bo chyba jest na chodzie :P) zrobić - pewnie w PS - rozmyte/rozgrzane powietrze wydobywające się z rur powinno fajnie wyglądać. Ogólnie prezentuje się ładnie ale dajesz dalej :D
Napisano 3 Październik 200717 l Autor Ludzie macie pomysła jak u licha zrobić siatke by był lekko powyginany, pozaginany itp by po MS sie nie kopała? :((
Napisano 3 Październik 200717 l A to nie da się dać modyfikatora noise po ms oczywiście z uprzednim zaznaczeniem miejsc "selectionem" ;) Pewnie nie :P
Napisano 3 Październik 200717 l Ludzie macie pomysła jak u licha zrobić siatke by był lekko powyginany, pozaginany itp by po MS sie nie kopała? :(( wrzuć modyfikator "edit poly" i wyginaj siatkę już po MS
Napisano 3 Październik 200717 l Ag...na gestszej siatce Push'em w edit poly? bo nie rozumiem o co pytasz... bo jesli szuaksz magicznej różdżki która ci sama ładnie powygina całosc i to w sposób jaki chcesz w kazdym z miejsc to chyba takowego nie ma...ale moze sie myle...
Napisano 3 Październik 200717 l Autor no i gitara:D thx za idee jescze envi trza wydziergać i będzie finiszowanie
Napisano 16 Październik 200717 l Autor jescze nie, spokojnie dziergam teraz otoczenie dla niego, stary bar i gas station, za jakis czas update