futura Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Tu macie (narazie) dwa domki które mam zamiar w przyszłości użyć do animacji. Są już skończone ale jak tylko zauważycie coś co wam się niespodobało to pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 wydaje mi sie ze za grube te obramowania okien sa...one do jakies bajeczki beda?:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 Tak do bajeczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Popraw temat. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Pierwszy dom jezeli ma byc czyms w stylu bloku to powinien miec te oka w regularnie ulozone W drugim okna mi sie nie podobaja zaszerokie Ale ogolnie mile modele i texturki tesz, kiedy jakies ruchome probki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 modelowanie spoko ale ogolnie domki sa za grobe (obramowanie belki itp.) drugi domek(po prawej) jest taki jakis dziwny(bez urazy):) ale pracuj dalej nara:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 siakies dziwne te domki, za waskie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_lewandowski Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Witam! Bardzo fajne! Sympatyczny, bajkowy surrealizm! Zadnych zastrzezen! Przyczepilbym sie do zbyt intensywnych cieni, ale zdaje sobie sprawe, ze narazie tylko modele pokazujesz, wiec ok! Pobrudz troszke te teksturki i bedzie super... Pozdrawiam! PS. Dach na I domku jest geometria, nie jest mapowany, jak sadze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladin Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Skoro do bajeczki to wszystkie chwyty dozwolone. Moze jakos je rozszerz u gory, tak zeby to nie byl poprostu prostokat, wydaje mi sie ze tak beda wygladac ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 zwężę te okienka i zobaczę co lepsze a co do zaszerokich, rieregularnych i nerzeczywistych to jak takie odnieśliście wrażenie to się cieszę bo o to właśnie chodziło :) domki mają być bajkowe \"przesadzone\" belki po bokach dodają im tylko uroku :) co do animowanych próbek to jeszcze trochę poczekacie:) mam do zrobienia jeszcze (co najmniej) 7-8 domków i bochaterów animacji, potem czeka mnie budowa \"Krainy Zepsutego Jaja\" (już się nie mogę doczekać) :) pozdrowienia i czekam na dalsze opinie i sugestie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 no i następny domek :) mam nadzieję że pomimo iż temat nie jest już na pierwszej stronie to nie straci na popularności :) zależy mi na waszych opiniach i proszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 bardzo fajny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 domki niczego sobie, jakich będzie więcej i jakoś je poustawiasz powinny jeszcze lepiej wyglądać, jednak zdecydowanie powinieneś je powyginać, nabrały by wtedy wpełni bajkowego charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Podobaja mi sie te domki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Fajne kamieniczki , czekam na dalsze efekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2003 dzieki za opinie dziś może dokończe następny domek (uch jeszcze 4 domki mnie czekaja) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Niezle domki... jaki bedzie tytul bajeczki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_lewandowski Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Witam! Bardzo piknie, choc ten ostatni troche przepalony! Przylaczam sie do poprzednich wypowiedzi... powyginaj te domki! ...i moze zrob render toon\'em? Bedzie GIT! [lol2] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 W pierwszym domku chyba cos tak z dachoowkami jest nie tak, nie wiem dokladnie ale chyba tak brzydko wchodza na pustak czy jakos tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2003 No właśnie :) co zrobić z tymi dachówkami w 1 domku? A ma ktoś pomysł jak zrobić fajny materiał na obiektyw aparatu/wizjer w teleskopie itp.? następny domek będzie miał teleskop na dach :) jest już na ukończeniu i może dziś późnym wieczorem jecze go tu podeślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 w sopocie są powyginane domki. poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 mi te domki to przypominaja grafike z settlers 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 16 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2003 nastepny do oceny jak wspominałem z teleskopem na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Bardzo przyjemne domeczki. Rili:] Powiedz coś więcej na temat tej \"bajki\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 A więc tak :) bajka będzie opowiadać o krainie żywych jajek (za niedłógo jak skończę domki to zabiorę sie za postacie i zobaczycie o co chodzi) ale ktoś będzie chciał przejąć władzę nad krainą w której dotychczas lud decydował o wszystkim. To narazie tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 nowy domek (i więcej odpowiedzi mam nadzieję :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 poprzednie fajniejsze. Temu czegoś brakuje:/ Jakby miał mniej \"charakteru\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 emmgh :) może jak go wygne to zyska jakiś charakter :) zaraz podrzucę wygięty obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 no nie wiem :) co w nim jest nie tak? mnie się podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Teraz jest lepiej. Chyba:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 no tak chyba. a jak am być idealnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 fajne te nowe domki... bajka bedzie miala podklad polityczno-społeczny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 ogólnie będzie tu chodiło o powstrzymanie zlego harakteru przed objęciem władzy w krainie , i takie tam wątki poboczne jeszcze jakieś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Narazie to tylko wczesny projekt dzielnicy miasteczka może jeszcze zrobię jakieś domki, ale myślę że ustawienie będzie takie jak na obrazku. aha jest jeszcze wczesna wersja głównego bohatera :) jakieś uwagi itp. bardzo porządane :) może am ktoś jakąś fajną texórę na chodnik, jakieś cegiełki, kocie łby itp? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 O to JAJKO :) Przydałaby się ładna teksturka skorupki - najlepiej pękniętej z jednej strony :) Jeżeli to główna dzielnica to akcja będzie toczyć się tylko w tym miejscu? Czy dobudowujesz resztę planu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Bardzo ładne... bohater (jajko) przypomina mi rayman\'a :) czekam na updaty... zapowiada sie wyśmienicie... che che PozdrawiaM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 nio nio, czekam na kolejne scenki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 podoba mi się animkowy klimacik :)słodziutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 No nie wiem, reszta miasteczka to pewnie będzie jakieś wysokiej rozdielczości tło i to trochę zamazane. W tej dzielnicy miasteczka będzie sie działo tylko kilka początkowycz scenek. Reszta bedzie w siedzibie złego charakteru i w \"drodze\" do niej. Co do pękniętej skorupki to nie ma mowy !:) bochaterowie będą wydobywać wapń by wzmacniać swoje skorupki więc o jakichkolwiek pęknięciach nie ma mowy :) (o praniu żółtka i owszem:) czekam na więcej komentarzy. a co z tą teksturką ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drock Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 hehe...bardzo stylowo urzadzone domki...i fabula zapowiada sie ciekawie...w szczegolnosci to z wydobywaniem wapnia :D Zycze powodzenia i czekam na dalsze efekty twojej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Przyjemna pracka. Niezle wykonanie, pomysl jeszcze lepszy. Co do teksturki to praca w photoshopie na 5 minut. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Masz wyobraznie chlopie ! :) ja bym jeszcez chcial zobaczyc jakis domek..a raczej wieżyczke gdzie u gory jest wielki zepsuty zegar :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Bardzo barzdo mi sie kilmacik podoba ! Zgadzam sie z Pablo masz wyobraznie chlopie !! Czekam na dalsze apdejty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 i kolejny obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 i kolejny obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 A co bedzie z a tymi domkami? bo troche pusto sie wydaje...moze jakas bitmapa? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 Ależ oczywiście ze coś tam będzie:) jeszcze nie wiem czy jakieś góry, czy reszta miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Aaaaa ale Pan Jajko jest ŚLEPY! Nie będzie miał oczu? A może należy ROZBIĆ SKORUPKĘ? :> Stylowy ten kapelusz. Z niecierpliwością czekam na bitmapę za domkami. Ja np widziałbym tam duże wzniesienie z innymi dzielnicami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 Właściwie to nie wiem co z oczami . jakieś tam odstające kulki chyba niewyglądałyby zbyt fajnie a poaztym to kto widział jajko z oczami ?:) te rączki i nóżki to jeszcze bo nienaruszają kształtu oryginalnej skorupki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 fajnie wygladaloby w nocy. brakuje mi tu slupa ogloszeniowego i zegara jak ktos wspomnial. keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi