Napisano 4 Październik 200717 l edit: tak, gdzie zdjątka? miały ich być jakieś tysiące... no ale może ktoś już od dwóch dni męczy się w PSie żeby mi urodę poprawić:D Piksar wstawaj z wyra i do roboty :D :) bedzie problem, jestem zawalony robotą - kafelki, film krótkometrażowy :eek:, dziecko, praca - może w sobote znajdę czas
Napisano 4 Październik 200717 l Autor dobrze, dobrze, bez paniki, poradzimy sobie jeszcze parę dni bez tych fotek, tylko się nie stresuj, bo Ci siwe pasemko wyjdzie :D
Napisano 5 Październik 200717 l Popieram Klicka. Moze after roadshow? Kiedy roadshow jest? Mam troche fotek, slabej jakosci, ale kilka jest :) postaram sie wrzucic jutro Pozdrawiam wszystkich zlotowiczow. Do nastepnego ;P
Napisano 5 Październik 200717 l Słyszałem, że Roadshow max/maya 2008 ma się odbyć 11 października. Pytanie: czemu jeszcze o tym cisza?
Napisano 5 Październik 200717 l toz był juz news ;) zastanawiam sie czy jechac ... Jaras mowil ze to jest straaaaaaasznie nudne ... warto jechac ? aaaa i po zatym swietny tekst ;) XXX!(0:06)ten autodesk mnie wpienił XXX!(0:08)sala po brzegi wypchana warezownią a koleś wychodzi i 30min nawija o nowym systemie kontroli legalności softów
Napisano 6 Październik 200717 l Kilka fotek. Sorry za jakosc. Robione telefonem ;P i Gratisy :) Leru:
Napisano 6 Październik 200717 l o szit Johny kiedy ty te zdjecia brales? wyszlismy jak banda kryminalistow :D big up! no i widzimy sie na akademiku na imprzie!
Napisano 6 Październik 200717 l łaale fotky :P Słyszałem, że Roadshow max/maya 2008 ma się odbyć 11 października. Pytanie: czemu jeszcze o tym cisza? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=42900
Napisano 6 Październik 200717 l Autor apropos tych fotek^^^ co to za impreza? nie pamiętam jej :D niezła banda kiboli nabuzowanych przed meczem, aaalbo bardziej poobijanych po meczu :D
Napisano 6 Październik 200717 l Sorry za foty ;P Hatred trzeba sie jakos styknac, zawsze to mozna w weekend ole odwiedzic ;P
Napisano 7 Październik 200717 l Autor nie no, foty nie są złe (:D:D:D), a tak serio,serio to ważne że coś jest ;) Tweeti, a gdzie Twoje foty? Nie wstydź się :D
Napisano 29 Październik 200717 l Moj brat jest chyba na 4 fotach a mnie w ogole nie ma :/ ja wygrzebalem jeszcez cos takiego: