Ex3 Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 ja tez sie na pokaz wybieram :) ktoś jeszcze ?? 1
piksar Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 edit: tak, gdzie zdjątka? miały ich być jakieś tysiące... no ale może ktoś już od dwóch dni męczy się w PSie żeby mi urodę poprawić:D Piksar wstawaj z wyra i do roboty :D :) bedzie problem, jestem zawalony robotą - kafelki, film krótkometrażowy :eek:, dziecko, praca - może w sobote znajdę czas
purple Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 dobrze, dobrze, bez paniki, poradzimy sobie jeszcze parę dni bez tych fotek, tylko się nie stresuj, bo Ci siwe pasemko wyjdzie :D
krzysiek_gfx Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Coż trudno sie nie zgodzic z Klickiem ;) 1
ofca Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 tyko tyko w lutym kiedy dowod na lapie bedzie ok ok ok ?:D
Ardeni Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 I znów okazało sie że Klickowski ma racje, ehh co za człowiek :P
Johny Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Popieram Klicka. Moze after roadshow? Kiedy roadshow jest? Mam troche fotek, slabej jakosci, ale kilka jest :) postaram sie wrzucic jutro Pozdrawiam wszystkich zlotowiczow. Do nastepnego ;P
Shogun 3D Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Słyszałem, że Roadshow max/maya 2008 ma się odbyć 11 października. Pytanie: czemu jeszcze o tym cisza?
KLICEK Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 toz był juz news ;) zastanawiam sie czy jechac ... Jaras mowil ze to jest straaaaaaasznie nudne ... warto jechac ? aaaa i po zatym swietny tekst ;) XXX!(0:06)ten autodesk mnie wpienił XXX!(0:08)sala po brzegi wypchana warezownią a koleś wychodzi i 30min nawija o nowym systemie kontroli legalności softów
Johny Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Kilka fotek. Sorry za jakosc. Robione telefonem ;P i Gratisy :) Leru:
Hatred Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 o szit Johny kiedy ty te zdjecia brales? wyszlismy jak banda kryminalistow :D big up! no i widzimy sie na akademiku na imprzie!
Ardeni Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 łaale fotky :P Słyszałem, że Roadshow max/maya 2008 ma się odbyć 11 października. Pytanie: czemu jeszcze o tym cisza? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=42900
purple Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 apropos tych fotek^^^ co to za impreza? nie pamiętam jej :D niezła banda kiboli nabuzowanych przed meczem, aaalbo bardziej poobijanych po meczu :D
piksar Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 na roadshow nie jade - taki mały offtop
Johny Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Sorry za foty ;P Hatred trzeba sie jakos styknac, zawsze to mozna w weekend ole odwiedzic ;P
purple Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 nie no, foty nie są złe (:D:D:D), a tak serio,serio to ważne że coś jest ;) Tweeti, a gdzie Twoje foty? Nie wstydź się :D
Johny Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Moj brat jest chyba na 4 fotach a mnie w ogole nie ma :/ ja wygrzebalem jeszcez cos takiego:
Rekomendowane odpowiedzi