ttaaddeekk Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 w sumie to mało co dorobiłem ale lepsze to niż nic
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Hmm.. ktos jush na tym forum robil podobnego robocika... jakis rok temu... :/ Ale wykonanie mial lepsze... pracuj, pracuj - wyglada ladnie, ale brakuje mu klimatu!!
ttaaddeekk Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 jakbyś gdzieś miał linka do tego wipa to wrzuć :)
Falcrum Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Tutaj ( http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3304&page=1 )sith_LORD zrobil bardzo fajną prackę na 3 Bitwę...szkoda tylko, że zdięcia powycinano...:( Może o tę chodziło M@ti\'emu... Pozdr
saygon Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 cos podobnego robil bodajze bartofonik, ale to raczj bylo mnie niz wiecej podobne.niezgodze sie ze nie ma tu klimatu jak najbardziejjest. fajne szczegolowe wykonanie i pomysl sa detale ogolnie jak dla mnie to praca ktora moze byc ( ba jest) juz ciekawa i ma bardzo duzy potencjal. z uwag to popraw wygladzanie na jego biodrach bvo rzuca sie w oczy ze jest zle wygladzona i chyba statka sie tam lami ,albo walnij wiekszego smootha albo popracuj nad siatka., dalbym mu takze chudsze uda bo wyglada odrobine jak robo-skate, albo troche dziwnie. bardzo fajne dlonie, ale dodaj jakies szczegoly do kalty bo troche pusta jest, ogolnie do torsu, ale niezabardz bo juz ejst swietnie wykonany. wybrzuszylbym tez odrobne przednia strone lydek bo za plaskie troche sa( wiem ze daze do budowy czlowieka, ale tak bedzie bardzij naturalnie wygladac z tymi \"silnymi\" lydkami( z tylu)) takze odcinek brzuszny bym odrobine doszczegulowil bo pustka bije. glowa bardzo fajna. daj jakies zblizenia na poszczeglne elementy bo malo widac tak w 2 rzutach. bno to chyba byloby na tyle jezeli chodzi o moj referat.
ttaaddeekk Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 macie tu foot job piszcie szybko co sądzicie bo tylko zostały materiały biped i animacja
kozioo Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Mi się bardziej podobała wcześniejsza. Ta jakaś plastusiowata:]
Dr0cK Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 polacz te palce i zrob ostre krawedzia...a bedzie cool... :) pozdrowienia...
darkelf Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 hmm fajny robocik ci z tego wylazl... ale moim zdaniem, to po jego oczkach i minie nie pasuje mu zadna bron... to taki, przynajmnije z mordy, cp3o, dyplomata mocny w gebie... troche sie to kloci z jego budowa, no ale coz :D... platon tez byl szeroki hehe
ttaaddeekk Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 darkelf - chodzi pewnie o c3po :) a co do jego minki , to tak jak ktoś pisał wcześniej bedzie on zmuszony do zabijania, wbrew przeznaczeniu
Nimrod Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 A jak dla mnie idealnie leży mu dobry długi gun, ba nawet shootgun :D, mi on wcale nie przypomina c3po btw: świetna robota, czekam na więcej
ttaaddeekk Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 błagam o pomoc z proporcjami ...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Por@szek Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 na moje klatka piersiowa powinan byc szersza, zeby byl taki troche podpakowany ten kolo
Badyl Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 cos jest nie tak z lewą ręką. jest bliżej korpusu i tak wygląda jakby ocierała sie o te kabelki z miednicy :)
Kuciel Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 klatka szersza(chociaz i tak pasuje) i troszeczke dluzsze nogi, chociaz, moze wystarczylo by wydluzyc delikatnie uda i podniesc troszeczke kolano (mam namysli samo laczenie ), ale mysle ze na upartego monza by bylo tak zostawic, sproboj podpiac mu kosci i zobacz jak sie porusza czy w miare naturalnie czy nie i tak jest fajny :)
Dr0cK Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 jak dlamnie proprocje sa ok...jedynie oprocz dloni, jest odrobinke z mala pozdrowienia
sly Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 hmm... ogólnie nadal mi się podoba ...ale szczerze..-.. rozczarowała mnie trochę budowa ciała... nie chcę psuć koncepcji więc musze zaakceptować... jeśli się przyjrzec to łydki ma troszkę za krutkie... możnaby mu dodać jakąś osłonę po wewnętrznej stronie ramienia..(pustawo tam)... a trochę przewężeń w miejscach stawów, a pogróbienie niektórych miejsc z \"mięśniami\"...- na pewno zdynamizowałoby całą sylwetkę... miecze, guny, karabiny, siekiery,,,.. i inne cuda..???.. \"make peace not war\" może poradzi sobie w inny sposób z nieakceptującym społeczeństwem... (zainstaluje sobie jakiś nowy system czy co..)? mógłby trochę pomedytować... pozdrawiam acha...sorry za błędy ort. ...ale nie poprawię ich... za pierwszym razem się nie udało to skąd mam wiedzieć jak napisać poprawnie...:)
ttaaddeekk Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 great txh wszytko poprawie !! -tak se renderuje :)
Tlaloc Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 moim zdaniem \"miednica\" jest troche za nisko przez co nogi wyszly jakies krotkie - jakby podniesc miednice to mozna by wydluzyc troche lydki i uda - oraz podniesc kolana. P.S poprzednia klata byla lepsza :)
ttaaddeekk Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Napisano 28 Styczeń 2004 Jak by była ta grafa za duża to piszcie a dam samego linka a i jedna klatka gdzieś mi uciekła wiec wygląda jakby kulał
kowalski Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 najpierw obejrzałem animkę, a później przeczytałem post\'a, gdyby nie ta informacja o brakującej klatce, powiedziałbym, że nieźle udało Ci się zanimowaćprzeskakujące w jego kolanie kółko zębate, a tak, powiem, że przez przypadek uzyskałeś moim zdaniem świetny efekt - bardzo mi się podoba
Mateusz Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 efekt \"zagubionej klatki\" wyglada fajnie... czekam na updaty
ttaaddeekk Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 troche duży jpg wyszedł wiec daje jako linka http://www.republika.pl/drzewoleci/net21.jpg
Paul_PL Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 moim zdaniem ma zbyt grube nogi w stausunku do reszty ciała (i jeszcze ewentualnei za krótkie). Tak poza tym-wypasik:D
kulexy Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 bardzo ladnie... tylko czy on nie ma zbyt malych stop??
Dr0cK Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 o jejku czepiacie sie jak rzepy psiego ogona...;) wyglada COOL i nie ma co sie rozczulac :) Pozdrowienia
ttaaddeekk Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 >wyglada COOL i nie ma co sie rozczulac :) no :)
Carioca Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 No no no, już długo tu nie zaglądałem amuszę powiedzieć że ten wątek chyba najbardziej mnie ciekawi ze wszystkich Wip-ów. Animka jest super!!. Jak dla mnie bobma. Czekam na finał z wielką nieciarpliwością. Pozdrawiam!!!!
Leru Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Nogi sa super ale twarz psuje caly efekt :( Ale animka naprawde bardzo dobra
MeG Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 wow swietne ja bym to dobrudzila ale jeslima byc czyste to wyglada tez swietnie animka bomba !
Rekomendowane odpowiedzi