ETA Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Fajniutka :), dasz zbliżenie na balustrady balkonów??
Oleksiak Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Właśnie czekamy na tekstury :D Fajnie się to prezentuje. Ile to ma poly ?
JunioR Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 fajne, mozesz napisac cos wiecej o calej scenie? tzn jak bedzie wygladalo otoczenie, czy to bedzie tylko render kamienicy, czy moze jakies miasto, ulice itp ?
wojtek5261 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Tak to lubelskie kamienice, mysle ze scenka wchodzi w gre jakies drzewko ludziki kraweznik itd... :) Co do poly to dokladnie nie pamietam a teraz nie ma mnie w domu wiec sprawdzic nie moge ale chyba cos kolo 700 dokaldnie napisze jak wroce i zblizenie balustrad dam... :)
JohnyCa Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Super nieźle! Powodzenia w walce z teksturkami i renderem :)
wojtek5261 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 A wiec dokaldna ilosc poly to 707 tys. A tutaj daje obiecane zblizenie balustrad i zdjecie budynku.
Gość obo Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Dla mnie cacy ;) Choć balustrady na zbliżeniu wyglądają na troche krzywe ;) Ale może mi się tylko wydaje... Dawaj teksturki maluj :)
ETA Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Ładne balustrady:), czeakm na jakieś tekstury :P
wojtek5261 Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Wlasnie co do tekstur i materiałów szukam próbuje i ucze się... bo właściwie bede miał z tym problem. Moze ma ktos jakies tutoriale na temat teksturowania mapowania itd.
JohnyCa Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 No właśnie - zrób też później jakiś chodnik :) Będzie ciekawie :) Powodzenia (balkony te okrągłe trochę "kańciaste")
Morphe Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 kurde zbychowaty :P sam bys wziol i wymodelowal :D tak wogole to fajna rpaca.. lubie takie barierki w takiej siakiej secesji :D
floo Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 fajnie to wygląda, z texturkami i dobrym renderem jeszcze lepiej... mam nadzieje... ;)
Rekomendowane odpowiedzi