Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!!

Ok przywitałem się teraz konkrety.

Chcę zrobić karykaturę jakiejś znanej postaci.

Na początku chciałem zrobić Wojewódzkiego:

g1.jpg

Ale się rozmyśliłem i wpadłem na pomysł żeby trzasnąć Tofika:

Niestety nie posiadam dużego zdjęcia.

402067d6_2.jpg

w ogóle to mi Tofik przypomina członka Hiszpańskiej inkwizycji ze skeczu Monty Pythona:

http://pl.youtube.com/watch?v=zO68fUMWx3g

fang.jpg

Ale to też nie to było i postanowiłem zrobić Kubicę:

kubica17.jpg

Sam już nie wiem kogo wybrać. Kogo proponujecie zrobić ? Może zupełnie kogoś innego?

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to wojewodzki albo kubica (ze wskazaniem na kubice - bo ma 'czytelniejsze' rysy ktore latwiej oddac w karykaturze) - a tofika albo pytongow raczej nie bo oni juz sami w sobie sa karykaturalni i ciezko byloby cos z tego wystrugac (a inna sprawa - wez sie za pytongow i schrzan robote to bedzie katownia i plaga bicia!! :D

a kubice mozna by fajnie potem posadzic na jakiejs rakiecie :) ( z obowiazkowym logo bwm na boku :)

poopasd

ps. a i tak zrobisz co bedziesz chcial :)

Napisano
  • Autor

Kubica ma to do siebie ze jest trochę jego karykatur a nie chcę kopiować.

Napisano

ja bym proponwal kogls mnie j chraktrystycznego bo to naprawde czasem ciezka sprawa jest z tak chrakterystycznymi mordami , ale jesli juz to dobry jest ten 3 obrazek od góry normlanie jakis kosmita : D albo go z tworek wyposcili 8D

a no i fajnei ze sie przylaczyels bo tu sucho jest dosyc a myslame ze po takim poscie bedzie duzo luda : (

Napisano

Może to herezja ale dzięki Tobie SoAd dowiedziałem się jak wygląda Kubica..

Napisano

Dzięki mnie? A jakim cudem ? Chyba ci się coś pomylło :P

Napisano
  Creator napisał:
...Chcę zrobić karykaturę jakiejś znanej postaci.

Na początku chciałem zrobić Wojewódzkiego:Ale to też nie to było i postanowiłem zrobić Kubicę:Sam już nie wiem kogo wybrać. Kogo proponujecie zrobić ? Może zupełnie kogoś innego?

Czesc

Moze zrob skrzata on jest tutaj bardzo popularny:D

A tak na serio to patrzac na te osoby i je razem laczac to mi bardzo przypominaja Charles Chaplina:

CC.jpg

Chaplin3.jpg

Fajnie ze startujesz w bitwie no i zycze powodzenia.

Napisano
  SoAd napisał:
Dzięki mnie? A jakim cudem ? Chyba ci się coś pomylło :P

Rany, sorki! Oczywiście miałem na myśli Creatora!

Napisano
  • Autor

A mam takie głupie pytanie, do kiedy jest ta bitwa? Bo mam pewne obawy co do czasu.

Napisano

Bitwa jest aż się skończy ;)

Jedziesz z modelem, a nie zadajesz takie pytania:P

Napisano

cos mi sie wydaje ze u ciebie skonczy sie na pomyslach ktore chcialbys zrobic :)

pozdro :)

Napisano
  • Autor

nie no proszę mi tutaj nie zarzucać dezercji ;) Bitwa to Bitwa :D Z tego co pamiętam brałem udział w dwóch mini bitwach i obie skończyłem. Z drugiej strony musi być ten pierwszy raz heheh :P Problem w tym ze mam sporo pracy a w środę wyjeżdżam na 3 dni i chyba się pośpieszyłem trochę z decyzją, ale sie nie poddaje !! Będę łoił model po godzinach :D

Napisano

łój, łój (hehe - nawet nie wiem czy tak mozna napisac :) - ale niech cos bedzie :) i sie w koncu na cos zdecyduj :)

Napisano
  • Autor

niestety nie zdążyłem przygotować modelu ale wracam w piątek to pokażę co mam :D