Napisano 17 Wrzesień 200717 l projekt ciasnej łazienki. w projekcie zastosowano czarne płaszczyzny w celu maksymalnego optycznego zmniejszenia pomieszczenia w celu wyeksponowania białej ściany. rzut i inne ujęcia już niebawem. inwestorka zażyczyła sobie ozdobny kryształowy żyrandol, niestety nie zmieścił się w pionie
Napisano 17 Wrzesień 200717 l fajne. powiedz mi czy ta bateria pryszncowa, to jakis konkretny model? http://gessisito.babyrecords.fabbricadigitale.it/bo/pdf/20143.pdf
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Wizka na poziomie. Fajny prysznic, chodź takie bezpośrednie sąsiedztwo w.c. psuje efekt. Razi mnie ten „potwór” wynurzający się z umywalki. Ogólnie taka gra ciepło-zimno to nie mój klimat, ale z przyjemnością obejrzę kolejne odsłony projektu.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l ja mam pytanko co do kafelków czy jak to nazwać:) użyłeś fresnelowskich reflectów czy to zwykły reflect ?? wizka mi się podoba :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Siemka. Fajnie czysto, i konsekwentnie, co mnie razi Gebert (przycisk spustowy) duravit wypościł się system podtynkowy do sraczy z o wiele mniejszym przyciskiem:) i zgrabniejszym, czy to koncepcja czy przyklepane i do realizacji? Brodzik od lupiego..? Inwestorka z kieszenią niczym kanion amerykański, Deszczownica się nie pojawi..? Pozdrawiam.
Napisano 20 Wrzesień 200717 l gratulejszyn...piekny kibel no nie ma co:D swietne...proste i tak ma byc:D
Napisano 20 Grudzień 200717 l Autor pani inwestor marzy o podświetlanym onyksie, stąd więc świąteczny prezent!
Napisano 20 Grudzień 200717 l onyx praktycznie nie występuje w slabach. do polski sprowadzane są małe ścinki które trzeba ciąć na płytki. musisz więc podzielić tą ścianę i uwzględnić mocowanie płytek.
Napisano 20 Grudzień 200717 l podział pionowy pojawi się ze względu na logistyke. a slaby z onyxu w warszawie można kupić tu http://www.stoneconnection.pl/index.php/index.php/component/option,com_zoom/Itemid,99999999/catid,4/ sam osobiście widziałem kilkja dni temu...
Napisano 20 Grudzień 200717 l tak ale w rozmiarze max 120x120cm bo jeśli jest większy to i tak się połamie.
Napisano 20 Grudzień 200717 l mój szef powiedział by że wyszło efekciarsko..ale mi sie nie podoba. Czekam az poprawisz onyx Pozdrawiam, Tomek
Napisano 21 Grudzień 200717 l Wersja 1rsza nie do pobicia, przerost formy nad treścią..Nie nie nie..Proszę cie..Nie. pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200717 l Onyx jest tez 3 cm-rowy w platach 230cm na 120 wiec nie widze problemu, ale 3 cm bedzie mniej przeswietlal :)