Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

projekt ciasnej łazienki. w projekcie zastosowano czarne płaszczyzny w celu maksymalnego optycznego zmniejszenia pomieszczenia w celu wyeksponowania białej ściany. rzut i inne ujęcia już niebawem. inwestorka zażyczyła sobie ozdobny kryształowy żyrandol, niestety nie zmieścił się w pionie

wbath01zl2.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 35,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wizka na poziomie.

Fajny prysznic, chodź takie bezpośrednie sąsiedztwo w.c. psuje efekt.

Razi mnie ten „potwór” wynurzający się z umywalki.

Ogólnie taka gra ciepło-zimno to nie mój klimat, ale z przyjemnością obejrzę kolejne odsłony projektu.

Napisano

ja mam pytanko co do kafelków czy jak to nazwać:) użyłeś fresnelowskich reflectów czy to zwykły reflect ??

wizka mi się podoba :)

Napisano

Siemka.

Fajnie czysto, i konsekwentnie, co mnie razi Gebert (przycisk spustowy) duravit wypościł się system podtynkowy do sraczy z o wiele mniejszym przyciskiem:) i zgrabniejszym, czy to koncepcja czy przyklepane i do realizacji? Brodzik od lupiego..? Inwestorka z kieszenią niczym kanion amerykański, Deszczownica się nie pojawi..?

Pozdrawiam.

Napisano

najbardziej doświetlony jest kibel a chyba lepiej ... w ukryciu :)

Napisano

onyx praktycznie nie występuje w slabach. do polski sprowadzane są małe ścinki które trzeba ciąć na płytki. musisz więc podzielić tą ścianę i uwzględnić mocowanie płytek.

Napisano

mój szef powiedział by że wyszło efekciarsko..ale mi sie nie podoba.

Czekam az poprawisz onyx

Pozdrawiam,

Tomek

Napisano

W numero uno szkło było lepsze.

Czekam aż je poprawisz

Napisano

Wersja 1rsza nie do pobicia, przerost formy nad treścią..Nie nie nie..Proszę cie..Nie.

pozdrawiam

Napisano

Onyx jest tez 3 cm-rowy w platach 230cm na 120 wiec nie widze problemu, ale 3 cm bedzie mniej przeswietlal :)