polka dot Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 projekt ciasnej łazienki. w projekcie zastosowano czarne płaszczyzny w celu maksymalnego optycznego zmniejszenia pomieszczenia w celu wyeksponowania białej ściany. rzut i inne ujęcia już niebawem. inwestorka zażyczyła sobie ozdobny kryształowy żyrandol, niestety nie zmieścił się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Fajne, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 git. fajny prysznic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 wypas ! O.K ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartasm Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 fajne. powiedz mi czy ta bateria pryszncowa, to jakis konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ma+ Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 fajne. powiedz mi czy ta bateria pryszncowa, to jakis konkretny model? http://gessisito.babyrecords.fabbricadigitale.it/bo/pdf/20143.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaj Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Wizka na poziomie. Fajny prysznic, chodź takie bezpośrednie sąsiedztwo w.c. psuje efekt. Razi mnie ten „potwór” wynurzający się z umywalki. Ogólnie taka gra ciepło-zimno to nie mój klimat, ale z przyjemnością obejrzę kolejne odsłony projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 elegancko;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ja mam pytanko co do kafelków czy jak to nazwać:) użyłeś fresnelowskich reflectów czy to zwykły reflect ?? wizka mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Siemka. Fajnie czysto, i konsekwentnie, co mnie razi Gebert (przycisk spustowy) duravit wypościł się system podtynkowy do sraczy z o wiele mniejszym przyciskiem:) i zgrabniejszym, czy to koncepcja czy przyklepane i do realizacji? Brodzik od lupiego..? Inwestorka z kieszenią niczym kanion amerykański, Deszczownica się nie pojawi..? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 najbardziej doświetlony jest kibel a chyba lepiej ... w ukryciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 brzydkie jak zawsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 gratulejszyn...piekny kibel no nie ma co:D swietne...proste i tak ma byc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 pani inwestor marzy o podświetlanym onyksie, stąd więc świąteczny prezent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 onyx praktycznie nie występuje w slabach. do polski sprowadzane są małe ścinki które trzeba ciąć na płytki. musisz więc podzielić tą ścianę i uwzględnić mocowanie płytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 to będzie w ładnych pionowych paseczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ma+ Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 podział pionowy pojawi się ze względu na logistyke. a slaby z onyxu w warszawie można kupić tu http://www.stoneconnection.pl/index.php/index.php/component/option,com_zoom/Itemid,99999999/catid,4/ sam osobiście widziałem kilkja dni temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 tak ale w rozmiarze max 120x120cm bo jeśli jest większy to i tak się połamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 mój szef powiedział by że wyszło efekciarsko..ale mi sie nie podoba. Czekam az poprawisz onyx Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 niedoczekanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 W numero uno szkło było lepsze. Czekam aż je poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Wersja 1rsza nie do pobicia, przerost formy nad treścią..Nie nie nie..Proszę cie..Nie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeridien Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Onyx jest tez 3 cm-rowy w platach 230cm na 120 wiec nie widze problemu, ale 3 cm bedzie mniej przeswietlal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi