Gacek Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Originally posted by leander Twojej \'bajkowej\' pracy ciągle nie widać :( Nawet o tym nie wiedziałem [hmmm], mam nadzieje, że teraz będzie wszystko ok. Dzięki że dałeś znać [piwo]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Mam nadzieję, że Tomek się na mnie nie obrazi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Haha! :D Tez myslalem o Katedrze, coby sprofanowac;) Super wyszla dzidzia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Dzidzia to mistrzostwo świata, a pomysł też świetny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 czesc ciagle padam ze smiechu jak widze te zdjecia :D postanowilem tez cos zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 no i jeszcze jeden lece spac rano do pracy trza isc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 hehe, zio_mal - oba super, ale ten drugi jak na mój gust trochę za mocny. Tak czy inaczej - sebfx nie do przebicia [yes] [yes] żeby nie naginać regulaminu daje tylko link do rysunku ze speedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 ja mam takie cóś: & Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 plus jeszcze to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Saruman jest PRO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 wy są rulez :D wszystkie pracki sa super oby tak dalej moze ja cos wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 To moze tym razem cos mojego z wladcy pierscieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Macie niezły odjazd:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Totaly cool, Chris rock dudes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 A co mi tam też zapostuję :) Był Władca, był Matrix, był Potter - więc jeszcze jeden tytuł 2003 PIRACI Z KARAIBÓW: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 :) Już nie pierwszy raz widać, że wąsy nadają malcowi ciekawego charakterku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 No matix juz był ale ... ja ja mam taka koncepcje :D hahah ( dobra faza te wasze pracki niezły ubaw ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 cud miód!! Piękne fotomontaże. Katedra jest niezla ...heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 OK to ja sie tez dolacze - nei wiem czy cos podobnego bylo bo czesc prac nie chciala sie otworzyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Christian Noir Stein, ten drugi obrazek jest nie do wyru... :) świetny fotomontaż, wygląda jak prawdziwy :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 jak szalec to na całego... mistrz Yoda za młodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 niezłe, niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 [lol2] 12 malp swietne :) Kolejna fotka z Powrotu Krola - chyba jest naprawde szczesliwy ze wraca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Tlaloc: jesteś pierwszy, ale myslę , że pojawi się jeszcze kilka wersji Golluma :) Ten Ci wyszedł świetnie, no może poza lekkim niepotrzebnym rozmyciem po lewej. Szczęśliwy król też spoko - przerobiłeś go na istnego wikinga, zero sztuczności. WavaMiva: no dziwny ten efekt wyszedł, ale faktycznie go odmłodziłeś :) _kuba_ trochę mi smużenia brakuje na dodanych twarzach, za bardzo odstają od reszty i wtedy ciężko wejść w akcje. maciekazazel14: spoko [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 A mnie juz nudza te montaze:( Na te morde wykrzywiona juz patrzec nie moge;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Na poczatek dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Jesli na nie (mordy) patrzec nie mozesz to ten jest umyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 To moze i ja dorzuce swoje biedne wypociny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Nie wiem czemu załącznik isę nie dołączył:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Powrót Króla rules :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 Erni - polityk czad :) Willow - długo się zastanawiałem gdzie tu fotomontaż, nie skojarzyłem panny, ale kolorki też świetnie dobrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 Hybryda. Tym razem głównie namachałem się tabletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 nie no leander teraz to dales niezlego czdu :) wormsy mi sie kojarza :))) hehe pracki sa super, jak tak dalej pojdzie to powstanie tutaj wielka biblioteka fotomontarzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 co powiecie na legalną blondyńkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 hehe, dobre Master Kiełbaster :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 ups, zapomniałem się zalogować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 buehehehe dziecko na duzych zdjeciach wychodzi swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Master, dobre, dobre, tylko zmniejsz trochę obrazek (ma powyżej 100 kB (regulamin) i kiepsko sie oglada taki wileki format) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 Coś nas hurtowo wylogowało - poprzedni post mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.storm Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Ja jako jestem początkujący i kuleje z grafiką to jednak coś zrobiłem. Widze pare błędów ale poprawie to. Co o tym sądzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.storm Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 coś ze staroci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 panowie wymiatacie :) erni: ten dziadek jest fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Originally posted by leander Erni - polityk czad :) Willow - długo się zastanawiałem gdzie tu fotomontaż, nie skojarzyłem panny, ale kolorki też świetnie dobrałeś. Dzięki:) Przyznam że sam nie wiem czemu mi tak ładnie wyszło:P To pewnie wina photoshopa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Niech ktoś zatrzyma wreszcie czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Nie wyszlo mi od konca - mialem troche problemow ze swiatlem :) I jeszcze jeden: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Baby+Ghandi=Bambi? [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 nowy projekt... matka ziemia... a raczej baby ziemia ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 a i jeszcze bym zapomnial... ta starsza praca z poprawionymi kolorkami i poprawionymi peknieciami (mniej wiecej ;-P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.storm Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Natura: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Tialoc, fajne prace :) no i ten powrót \"króla\" mnie dobił [lol2] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi