Napisano 28 Wrzesień 200717 l Witam Tym razem samochodzik Aston...NIestety nie są to najlepsze jpegi. Lepsza jakość dstępna jest na mojej stronie. Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Gdyby to było w dziale Game Art, może wrażenia były by ciekawsze. Pokaż siatkę, daj link do strony.
Napisano 28 Wrzesień 200717 l nio... bardzo hardcorowy oldschool :-) [czyt. model nie bardzo, otoczenie nie bardzo, materiały nie bardzo ;-(]
Napisano 28 Wrzesień 200717 l słabo -model auta (nalepiej pokazać siate bo już po lampie widać że jest coś nie tak) -otoczenie czyli materiały oświetlenie w ogóle render :P
Napisano 29 Wrzesień 200717 l hehe i jeszcze do tego czarny lakier na ktorym nic nie widac na tej scence :) ale nie zrazaj sie tylko pracuj dalej ;)
Napisano 1 Październik 200717 l shadery , textury, oswietlenie i model slabiutkie bylo sie bardziej przylozyc do pracy..pozdro
Napisano 4 Październik 200717 l ja chciałym zobaczyć ten samochód ... pokaz mi go ... gdybyś nie napisał, że to jaguar i że to samochód .... uwierzył bym że to nowy koncept car. ta scenka ma jakiś potencjał , ale jest to TOTALNIE stylizowane na coś .. daj też z innymi kolorami.
Napisano 5 Październik 200717 l O Jeżu! :( Słaaaaaabo strasznie... ale każdy od czegoś zaczynał. Co nie upoważnia Cię do tego, żeby pokazywać prace w takim stanie.
Napisano 5 Październik 200717 l jakie brzydkie studio... i nie rozumiem tej czerwojen plamki na masce w drugim renderze. rozumiem ze to miało być takie dżezi streetracingowe oświetlenie? powiem krótko nie wyszło.