Napisano 8 Grudzień 200717 l Autor a nie wiem...tak tego egzekutora oglądałem że można powiedzieć nie ogladalem :). W przerwie na reklame takiego czegos bym nie nasmarowal :) Dzieki
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor tym razem jakies sketche :] i rybek kilkanascie...ogolnie nic specialnego :]
Napisano 21 Grudzień 200717 l Rybki racja, dobre projekty, pierwszy goryl i christmas time masterskie ;]
Napisano 21 Grudzień 200717 l takie same efekty trzaśniesz w illustratorze dużo szybciej. polecam znalezienie jakichś tutków z podstawami (ew. do mnie uderzaj, bo coś tam mam) ... Własnie otrzymałem tutki - tu podziękowania dla Siegmara :) Powoli przegladam i bedziem sie uczyć :) ja tez bym chiał, dajcie też biednemu jankowiiiii a pracki gites, skowyrne, sam sie przymierzam do zrobienia 3 postaci od poł roku na ten styl i nie moge nawet palca stworzyc- wielki podziw dla twojego talenciwa
Napisano 22 Grudzień 200717 l Rozbrajające, momentami podobne do Happy Tree Friends, ale to jak najbardziej na plus :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Grudzień 200717 l panie koniu, weź pan napisz chociaż jak robisz te cienie , nie moge dojsc, probowalem tego dziadka, hydraulika czy kim on tam jest wykonac ale zatrzymalem sie na cieniach, jak ty je robisz? daj pan panie pare wskazowek bo az mi sie nie chce wiezyc ze to sie odgradza linią i koloruje odgrodzony obszar
Napisano 23 Grudzień 200717 l Autor Cienie kładę na warstwie multiply. Nie wiem co więcej mam Ci napisać ;)
Napisano 23 Grudzień 200717 l co wiecej? czy bardziej odpowiada ci praca we flashu czy illustratorze, bo to jest dla mnie istotne
Napisano 23 Grudzień 200717 l Autor Zależy co mam robić. Jeśli chodzi o reczne rysowanie to flash a jesli chodzi o jakies robotki z tekstem czy jakieś amatorskie loga to illustrator.
Napisano 23 Grudzień 200717 l no to już wiem, dzięki :) chodziło mi o te postacie, czy wygodniejszy jest flash czy illustrator.
Napisano 2 Luty 200817 l Autor Najpierw koszulka ktora wystawilem na threadless - dostała 2.11 na 5 wiec jak na 1 raz nie jest tak zle tutaj projekt dla sendspace.pl wedlug pomyslu klienta no i dzisiejesze poranne wypociny no w sumie kolo 40min to rysowalem wiec w porowaniu do 20min waszych to kicha :D
Napisano 10 Luty 200817 l Autor Projekty wlepek dla sendspace.pl wiem ze jest troche krzywo..ale w finalnej wersji poprawie ;). Kwestia jak sie widzi ;)
Napisano 10 Luty 200817 l hi! bardzo fajne prace i świetny styl! tak trzymać! no ale kotka na torebce smoczycy to zerżnąłeś jak cacy :) pozdro!
Napisano 11 Luty 200817 l Autor no ale kotka na torebce smoczycy to zerżnąłeś jak cacy :) celowo... :)
Napisano 11 Luty 200817 l kotka poznałem bo moja córa ma go prawie na każdym ubranku :) jest very cute :)
Napisano 11 Luty 200817 l Swietne prace, i fajny prosty styl! Te komercyjne mniej mi sie podobaja, ale pewnie klient ingeruje w concept:P Najbardziej mi przypadly do gustu te 3: Pozdrawiam!
Napisano 4 Marzec 200817 l Autor Trochę odkopię teczkę i pokaze projekt postaci do chrupek - "cezeros" niby się podobał ale nie przeszedł :D Tylko maskotkę robiłem, logo robił kolo z firmy stworzone jeszcze zostały projekty ala kubusiowate...ale to jest chłam ;) jeszcze szkice tego pierwszego ( ołówkowe ) pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200817 l pierwsza wersja kojarzy mi się z happy tree friends :) Ogólnie bardzo fajne prace, zwłaszcza ta: http://digart.img.digart.pl/data/img/73/28/download/1149985.jpg
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Autor Nastepne ;P Tutaj takie etapy szkic flash i photoshop czyli 5 10 15 :) a tutaj szkic zajaca ktorego stworzylem na potrzeby kartki internetowej dla playa. www.playwielkanoc.pl
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Jak zwykle super :) stylowy ,,Johny" - jakoś mi b. pasuję to imię do pana z gnatem, i zając też spoko - kartka również :P Czekamy na jeszcze więcej bo naprawdę miło się ogląda :) Ps. Johny chyba nie zaopatrzył się w znaczną część lewej ręki...a przynajmniej w PS-e Pozdro !
Napisano 8 Kwiecień 200816 l Autor Kolejna rzecz z mojej komerchy ;) Praca wykonana na zlecenie dla agencji Autentika. Ogólnie zlecenie polegało na stworzeniu pasków tematycznych z krainami geograficznymi Polski do iGoogla. iGoogle to taka strona jak google tylko mozna sobie ja dowolnie zmodyfikować, dodawać zakładki z innych portali, notowania giełdowe, programy tv itd. Narazie wrzucam dwie gdyż, tylko dwie się pojawiały tutaj - http://www.google.pl/ig/directory?hl=pl&type=themes&sort=newest reszta wkrotce :)
Napisano 8 Kwiecień 200816 l Swietne reklamówki ..bardzo fajna z robotnikiem szczególnie zestaw kolorków...Pzdr więcej !:)
Napisano 16 Kwiecień 200816 l a tutaj szkic zajaca ktorego stworzylem na potrzeby kartki internetowej dla playa. www.playwielkanoc.pl tymże oto zającem zmiażdżyłeś wielkanocnie moje jaja... DZIĘKI!!! :D zajónc jest boski!!
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Zajaczek rox! p.s. czy Ty przypadkiem nie masz nic wspolnego z Produktem i Śledziem? Tak pytam z ciekawosci.. Pozdro.
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Autor selfu - Nie, nie mam... cała reszta ;) - dziękuje za komentarze, miło że się podoba :)
Napisano 23 Kwiecień 200816 l kurcze pióro pierwszy raz wszedłem na Twoją stronkę i jestem pod wrażeniem :) zaje..ste masz te kreskówy!!! i to Ty wymyśliłeś Małego Głoda?? 5* ode mnie pozdrówki :)
Napisano 4 Maj 200816 l Autor no i taki bazgrol dzis na dobranoc....bueee... EDIT skasowane :] Edytowane 3 Wrzesień 200816 l przez Koniu