Koniu Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 a nie wiem...tak tego egzekutora oglądałem że można powiedzieć nie ogladalem :). W przerwie na reklame takiego czegos bym nie nasmarowal :) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 tym razem jakies sketche :] i rybek kilkanascie...ogolnie nic specialnego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 linearciki rybek muchos gracja ! b fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 hehe, szalone ma gały, dobre:) rybki tez fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Rybki racja, dobre projekty, pierwszy goryl i christmas time masterskie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 takie same efekty trzaśniesz w illustratorze dużo szybciej. polecam znalezienie jakichś tutków z podstawami (ew. do mnie uderzaj, bo coś tam mam) ... Własnie otrzymałem tutki - tu podziękowania dla Siegmara :) Powoli przegladam i bedziem sie uczyć :) ja tez bym chiał, dajcie też biednemu jankowiiiii a pracki gites, skowyrne, sam sie przymierzam do zrobienia 3 postaci od poł roku na ten styl i nie moge nawet palca stworzyc- wielki podziw dla twojego talenciwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Rozbrajające, momentami podobne do Happy Tree Friends, ale to jak najbardziej na plus :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 panie koniu, weź pan napisz chociaż jak robisz te cienie , nie moge dojsc, probowalem tego dziadka, hydraulika czy kim on tam jest wykonac ale zatrzymalem sie na cieniach, jak ty je robisz? daj pan panie pare wskazowek bo az mi sie nie chce wiezyc ze to sie odgradza linią i koloruje odgrodzony obszar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2007 Cienie kładę na warstwie multiply. Nie wiem co więcej mam Ci napisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 co wiecej? czy bardziej odpowiada ci praca we flashu czy illustratorze, bo to jest dla mnie istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2007 Zależy co mam robić. Jeśli chodzi o reczne rysowanie to flash a jesli chodzi o jakies robotki z tekstem czy jakieś amatorskie loga to illustrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 no to już wiem, dzięki :) chodziło mi o te postacie, czy wygodniejszy jest flash czy illustrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 ostatnie świateczne wypociny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 i rybka odszedł do świata wiecznego karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 te prace wymiatają normalnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 w sumie taki speedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 ehehe ... coool - fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 2 Luty 2008 Autor Share Napisano 2 Luty 2008 Najpierw koszulka ktora wystawilem na threadless - dostała 2.11 na 5 wiec jak na 1 raz nie jest tak zle tutaj projekt dla sendspace.pl wedlug pomyslu klienta no i dzisiejesze poranne wypociny no w sumie kolo 40min to rysowalem wiec w porowaniu do 20min waszych to kicha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 fajne rzeczy tutaj masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Si, w porządku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Projekty wlepek dla sendspace.pl wiem ze jest troche krzywo..ale w finalnej wersji poprawie ;). Kwestia jak sie widzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 hi! bardzo fajne prace i świetny styl! tak trzymać! no ale kotka na torebce smoczycy to zerżnąłeś jak cacy :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 no ale kotka na torebce smoczycy to zerżnąłeś jak cacy :) celowo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 kotka poznałem bo moja córa ma go prawie na każdym ubranku :) jest very cute :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Swietne prace, i fajny prosty styl! Te komercyjne mniej mi sie podobaja, ale pewnie klient ingeruje w concept:P Najbardziej mi przypadly do gustu te 3: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Trochę odkopię teczkę i pokaze projekt postaci do chrupek - "cezeros" niby się podobał ale nie przeszedł :D Tylko maskotkę robiłem, logo robił kolo z firmy stworzone jeszcze zostały projekty ala kubusiowate...ale to jest chłam ;) jeszcze szkice tego pierwszego ( ołówkowe ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 ołowek i pierwsza wersja te w środku mi sie nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 mi tez sie nie podobaja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 pierwsza wersja kojarzy mi się z happy tree friends :) Ogólnie bardzo fajne prace, zwłaszcza ta: http://digart.img.digart.pl/data/img/73/28/download/1149985.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Nastepne ;P Tutaj takie etapy szkic flash i photoshop czyli 5 10 15 :) a tutaj szkic zajaca ktorego stworzylem na potrzeby kartki internetowej dla playa. www.playwielkanoc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Jak zwykle super :) stylowy ,,Johny" - jakoś mi b. pasuję to imię do pana z gnatem, i zając też spoko - kartka również :P Czekamy na jeszcze więcej bo naprawdę miło się ogląda :) Ps. Johny chyba nie zaopatrzył się w znaczną część lewej ręki...a przynajmniej w PS-e Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 ta kartka wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Kolejna rzecz z mojej komerchy ;) Praca wykonana na zlecenie dla agencji Autentika. Ogólnie zlecenie polegało na stworzeniu pasków tematycznych z krainami geograficznymi Polski do iGoogla. iGoogle to taka strona jak google tylko mozna sobie ja dowolnie zmodyfikować, dodawać zakładki z innych portali, notowania giełdowe, programy tv itd. Narazie wrzucam dwie gdyż, tylko dwie się pojawiały tutaj - http://www.google.pl/ig/directory?hl=pl&type=themes&sort=newest reszta wkrotce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Swietne reklamówki ..bardzo fajna z robotnikiem szczególnie zestaw kolorków...Pzdr więcej !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Jak zwykle - nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Zua kartka na wielkanoc rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Piknie i malowniczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SanChin Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 a tutaj szkic zajaca ktorego stworzylem na potrzeby kartki internetowej dla playa. www.playwielkanoc.pl tymże oto zającem zmiażdżyłeś wielkanocnie moje jaja... DZIĘKI!!! :D zajónc jest boski!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Zajaczek rox! p.s. czy Ty przypadkiem nie masz nic wspolnego z Produktem i Śledziem? Tak pytam z ciekawosci.. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 selfu - Nie, nie mam... cała reszta ;) - dziękuje za komentarze, miło że się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Kupa świetnych rzeczy. Zawsze z chęcią przeglądam Twoja teczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 dziekuje.... + takie co nie przeszło...zresztą nie dziwie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 pikna sprawa jak zawsze :) 5 starsow :D p.s. ten malysz zamiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 w czym je robisz? fajniutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 ale które :) ? Igooglowe to photoshop a to niżej to flash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 kurcze pióro pierwszy raz wszedłem na Twoją stronkę i jestem pod wrażeniem :) zaje..ste masz te kreskówy!!! i to Ty wymyśliłeś Małego Głoda?? 5* ode mnie pozdrówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 (edytowane) no i taki bazgrol dzis na dobranoc....bueee... EDIT skasowane :] Edytowane 3 Wrzesień 2008 przez Koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi