Skocz do zawartości

Kiedy odpowiada? 29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy odpowiada?

• 4-6. Styczen
      2
    • 11-13 Styczen
      0
    • 18-20 Styczen
      2
    • 25-27 Styczen
      2
    • 1-3 Luty
      1
    • 8-10 Luty
      4
    • 15-17 Luty
      0
    • 22-24 Luty
      0
    • 29-2 Luty/Marzec
      2
    • 7-9 Marzec
      2
    • 14-16 Marzec
      0
    • 21-23 Marzec
      0
    • 28-30 Marzec
      0
    • pozniej
      12
    • wczesniej
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Pomysl pierwszy?

Ile osob bylo by chetnych na zlot w trojmiescie.

Tym razem na caly weekend.

Z noclegami.

Atrakcje

piwko z illy'm

kapiel w morzu

zwiedzanie trojmiasta

Prosze o napisanie checi, ewentualnych terminow.

Maxowiczow nad morze SERDECZNIE ZAPRASZAM!

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 10k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehehe. illy wziął się za zlotowanie :) no ja z chęcią ale wątpię, żebym miał czas do listopada niestety. przyszły rok? jasne - teraz trochę już późno i w ogóle :]

Napisano
  • Autor

marzec za to bardzo odlegly dla mnie, dam znac w styczniu w takim razie

brrr... czy są na forum jakieś morsy ?

jest jeden, Leru sie zwie

Napisano
pazdziernik odpada na 100 %

szykuj na marzec

listopad i grudzień też, mam za dużo swoich wyjazdów

Napisano
tiaaaa... Ty, Ania i 100 chłopa - to był by niezapomniany sylwester :]

już raz daliśmy radę w tej konfiguracji, w Gliwicach

Napisano

głosowałem na później bo najchętniej będąc w (rodzinnym) Gdańsku, chętnie wskoczyłbym do morza (morsem nie jestem) albo chociaż zorganizował Max Beach Party... a z tego co pamiętam, to w zimie plaża nad zatoką skuta lodem :D

aha... co nie oznacza, że nie dam się skusić na wcześniejszy termin :)

Napisano
  • Autor

banana.split: w sumie dalem to pozniej ale troche nieporecznie, bo nie chce wchodzic w droge AG, ktory bedzie was goscic w Gliwicach.

PS: zatoka nie jest skuta tak bardzo jak myslisz

PS2: kapac sie w kwietniu?!?!?! nie szalej

Napisano

hmm...mnie mozecie akurat liczyć za chłopa, bo ja na babę to chyba tylko wyglądam- a i to nie zawsze:D

no ja się jednak zgodzę z BS, że np. w wakacje to by było fajnie, mozna by było sobie przechylic bro pod chmurką, grać w piłkę, kompać się, jeść kurortowe hot-dogi, nocować na plazy i wygrzewać się na słoneczku, zima mnie nie kręci, bo co można robić tam w zimę? no ale może macie jakieś ciekawe miejscóweczki-może mnie czymś skusicie;)

ps: w gdańsku jest dosyć znana i spora knajpa "muzeum rocka", mam tam zniżki z pewnej gazety, która ich sponsoruje, jeśli chcecie, możemy skorzystać;)

pozdrawiam:)

Napisano
  • Autor
ps: w gdańsku jest dosyć znana i spora knajpa "muzeum rocka", mam tam zniżki z pewnej gazety, która ich sponsoruje, jeśli chcecie, możemy skorzystać

gdansk suckxx

sopot albo smierc

Napisano

w sumie to zima mnie nie przeraża, tylko żeby śnieg był bo inaczej kieliszki się przewracają

Napisano

piksar masz *absolutną* rację !!! :D

Gdańsk nawet bez morza jest fajny, naprawdę fajny więc tak bardzo nie musi być w lecie ten zlot. Jest tam trochę architektury sprzed '39 w przeciwieństwie do Warszawy. Z resztą można 2 zloty zrobić :P.

A co do skucia lodem, to z lat dziecięcych pamiętam jak usiłowałem wyjmować muszelki z tafli lodu jaką była plaża tuż przy morzu... :) tak przynajmniej to pamiętam :)

Napisano
  • Autor

ogolnie plan imprezy:

- tym razem zwiedzamy glowny gdansk a nie jak poprzednio spacer z gda do sopotu

a pozniej gdzies na kilka piwek, w sumie jedno miejsce juz mam ale nie wiem ile ludu bedzie, i mozliwe ze trzeba bedzie zmienic

co do daty, nie moze byc wiele pozniej niz te wymienione w ankiecie, bo nie chcemy wchodzic w parade Agmakontsowi z jego zlotem generalnym i liczeniem userow ;p

A co najwyzej kolejny zlot ze zwiedzaniem gdyni zrobi sie pod koniec wakacji

Napisano
hmm...mnie mozecie akurat liczyć za chłopa, bo ja na babę to chyba tylko wyglądam- a i to nie zawsze:D

hmm... a to ciekawe :):)....

Gdańsk może być jak najbardziej, mam w sumie sporo spraw do załatwienia "w okolicy" :P. Na zwiedzanie i tak sie nie pisze, bo mnie muli coś takiego, co do terminu - jakoś tak początek lutego wydaje mi się bezpieczny :). Pozdrawiam!

Napisano

W zime nad wodą jest zimnoooo. Byłem wczoraj na imprezie w Kołobrzegu w latarni morskiej, wiałoo ze aż strach się bać:/ (Nie wiem jak jest z trójmiastem).

Napisano

moze tez sie pojawie o ile w pracy nie bede wtedy :D, choc w Gdansku codziennie praktycznie siedze :/ i jedynie jakos w tej przerwie po sesji zimowej bym pewnie dal rade

pzdr

Napisano
  • Autor
Na zwiedzanie i tak sie nie pisze, bo mnie muli coś takiego,
to jest glownie pod rzesze fotoamatorow tego forum, gdansk i sopot to ladne miasta

Piksman: noclegi, naturalnie, na poczatku roku sprawdze zapotrzebowanie (tzn czy przyjedzie 50 czy 10 osob) i zaczne przeszukiwac tanie oferty, w Lutym nic sie nie dzieje wiec powinno byc tanio

Napisano

Ja z checia tez wybralbym sie na zlocik do trojmiasta i pozwiedzał gdańsk :p

tylko ze studia zaoczne pozwalaja mi sie w pelni zaangażować dopiero w lutym, czyli 8-10.

Napisano

jeśli nie macie nic przeciwko, to i ja się zjawię :) Oczywiście termin każdy mi odpowiada, bo daleko nie mam :)

Napisano

Hmm. Weekend w Trójmieście jak nie ma wakacyjnej gorączki? Brzmi zachęcająco. Może bez tłumów lepiej się będzie zwiedzać Gdańsk;) Rozważę weekendowy wyjazd nad morze:)

nie nie... nie chce rybki. mam uraz po wakacjach ;)

Domyślam się, że jadłeś niewysmażoną flądrę? ;)

Napisano

moze i ja bym sie skusil?

a co do terminu.. hmm, moze ten sylwek, albo przed/po.. lub ew. po sesji zimowej byloby najlepiej... wprawdzie mi by tam pasowalo bo w Gdansku jestem prawie non stop mimo iz stad nie pochodze, ale z doswiadczenia wiem, ze w styczniu bedzie zapierdziel na uczelni bo wszyscy na ostatnia chwile pozostawiaja kolokwia, zaliczenia itp

Napisano

mi termin zupełnie obojętny. do gdańska mam niedaleko więc z chęcią wpadne

Napisano
  • Autor
mi termin zupełnie obojętny. do gdańska mam niedaleko więc z chęcią wpadne

Miasto: Katowice & Wrocław

AS! hehehe

nie, przygotowywałam takie :P

dobrze ze na ostatnim zlocie w przeciwienstwie do reszty jadlem tylko frytki ;p

Napisano

dobrze ze na ostatnim zlocie w przeciwienstwie do reszty jadlem tylko frytki ;p

hmmm... coscie sie potruli? Ja na zlocie jadłem flądre i jakoś zyje do tej pory...

Napisano

Ja jeszcze nie byłem nigdy na zlocie. Chętnie wpadne ;)

Tylko dajcie zna wcześniej :)

Napisano

no to jak, sylwek? bo nie chce mi sie iść ze "studentami" do kwadratowego a firmowy sylwester też nie teges mnie kręci :)