Marek G Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Witam wszystkich, dawno już nic nie zamieszczałem :-)Nasze ostatnie zlecenie jest to siedle 11 domów o przepięknej architekturze. Model +textury wykonała moja żonka Ifonka ja dokończyłem dzieło.Czas pracy około 7 dni.Max9 +vray. Na wizualizacjach można znaleść autorów pracy heheh. Zachęcam do komentowania Marek & Ifonka
siwy Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 po tobie spodziewałem się lepszej jakości wizualek. te są bardzo przeciętne
Lis Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Ludzie wołają o pomstę do nieba. Masakra wręcz. Reszta płona strasznie. Trzeba przyprawić i jeszcze trochę pogotować bo surowe.
SWRSC Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 ludzie to chyba gorsi niz ja wstawiam (zawsze mi marudzą :D), naprawde, po Tobie spodziewałem się o wiele wiele wiele [...] więcej.
Marek G Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 aż taki brzydki nie jestem heheh, czepialscy aż za bardzo
Zbychowaty Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 dobry archicad lub artlantis....szkoda:(
JunioR Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 to Ty na motorze ? leprzy render by sie przydal. pozdrawiam
etyr11 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Nie jest źle, ale rewelacji też nie ma.Ja również spodziewałem się , że zobaczę coś lepszego, bo wiem, że Cię na to stać.
Marek G Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 JunioR - we własnej osobie hehh, niestety miesiąć temu sprzedałem RR
Mario Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Witam Rozpoznałem całą rodzinkę :) Twoje żonka napracowała się przy modelowaniu Pozdro Mario
Jim mee Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Widzę ogrom pracy i zabawy jaka była tu wsadzona , ale jeszcze z 1en dzień teraz z dystanesem by się przydał myśle. Gratulacje całkiem fajnego finisha anyway.
Hynol Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Abstrahując od ludzi, nie jest zbyt fajnie - autocadowsko po prostu. Kolory, GI... no cały render do wymiany w zasadzie. Pomijam fakt że domy tona w zalewie wszelkich dodatkowych elementów - totalny chaos.
bahus Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Ludzie cóż każdy widzi chyba nie było zbyt dużo czasu na szopka poza ludzmi to ta zieleń o ile można tak to nazwać jest przesdzona zwłaszcza w pierwszym renderze tylu kwiatów i to jeszce w takiej skali to nawet bawarczycy nie wieszają na balkonach i w oknach przesadziłeś. Rendery niebo nie pasuje i tekstura stololarki w oknach cóż można jeszcze w szopie z tego wyciągnąć ze wszystkich wizek 2 i 4 nawet mi się podobają choć też bez szaleństwa ale jakoś tam dają rade.
t0m3k Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 slabo :/ modele wygladaja OK ale materialy i render slabiutko
Gość Karthon Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Ładny acer ;) Ogolne wrażenie jest dobre, tylko ta architektura jakaś taka nie teges.
Rekomendowane odpowiedzi