Napisano 14 Październik 200717 l hi all, jako że za parę miesięcy będę szukał stałej pracy będę do Galerii 3D częściej zaglądał bo jakoś portfolio trzeba zbudować :) mam nadzieję że mnie ktoś zechce :) kolejny salonik, już was nie będę mączył salonami, to ostatni :D oczywiście max + vray + ps pozdrawiam :)
Napisano 14 Październik 200717 l naprawdę ładnie, tylko mapowanie na listwie podłogowe dziwne, ale fajnie przytulnie;)
Napisano 14 Październik 200717 l Super :) jedziesz dalej. Jeśli robisz do portfolio to następne sceny staraj się rbic bardziej kompleksowe. Znaczy się więcej pokazuj. Większą przestrzeń a nie jakieś konty :) Edit: Napisz proszę jak oświetliłeś scenę.
Napisano 14 Październik 200717 l Swietna wizka, bardzo ładne kolorki, oswietlenie i materiały. Skad Wy bierzecie pomysły na te wystroje... Pozdro
Napisano 14 Październik 200717 l Autor dzięki wielkie za komentarze, cieszę sie ze się podoba :) Drab dzięki :) roślinka z archmodels, co do oświetlenia to Vraylight, Sun i Skylight no i oczywiście kamera fizyczna :) Lis opis wyżej, dzięki będę próbował choć jak wiesz z refkami i inspiracjami ciężko (nic nie znalazłem :( ) ;) MaGuu dywanik to disp, nic specjalnego :D Mr. MtS ja mam problemy ze znalezieniem jakichś fajnych wnętrz wiec szukam fajnych mebli, no i potem próbuje dobrać wszystko i jakoś wychodzi :) ps. ma ktoś jakieś dobre linki z wnętrzami, albo ogólnie z dobrą architekturą ?? raz jeszcze dzięki za komentarze :)
Napisano 14 Październik 200717 l Ladnie:) Co do wnetrz to poszukaj prac Pinero czy Szwa Szeryfa. Daleko nie masz;) Aaaa i cos takiego jak drygas design, gdzie wnetrza mają fajne ale przedstawienie ich totalnie do bani:P
Napisano 15 Październik 200717 l Przyjemna praca :) fajny klimat i te wykonanie...echh...aż sam bym zamieszkał :P trzymaj tak dalej a na pewno znajdziesz dobrą pracę ;)
Napisano 15 Październik 200717 l No mnie wgniotło w ziemię. Jedna z najbardziej podobających mi się wizek jakie kiedykolwiek widziałem. Gratulacje!
Napisano 16 Październik 200717 l Autor ptah napisał: Jak robiłeś szwy? szwy na kanapie ? poly modeling możesz również spline'a z modelu wyciągnąć :) a reszcie dziękuje za miłe słowa :)