Georgas Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 hi all, jako że za parę miesięcy będę szukał stałej pracy będę do Galerii 3D częściej zaglądał bo jakoś portfolio trzeba zbudować :) mam nadzieję że mnie ktoś zechce :) kolejny salonik, już was nie będę mączył salonami, to ostatni :D oczywiście max + vray + ps pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Super! **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 bardzo fajne/przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 ładny render, dywan obraz zebry wymiata i bardzo ładna lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 naprawdę ładnie, tylko mapowanie na listwie podłogowe dziwne, ale fajnie przytulnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 przeszkaza mi odbicie okna za zebrze..ale poza tym klasa!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Ładnie :) Napisz cos o oświetleniu. Roślinka skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Super :) jedziesz dalej. Jeśli robisz do portfolio to następne sceny staraj się rbic bardziej kompleksowe. Znaczy się więcej pokazuj. Większą przestrzeń a nie jakieś konty :) Edit: Napisz proszę jak oświetliłeś scenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Świetny dywan! Możesz opisać jak zrobiłeś? :) Ładna, czysta praca:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 bardzo przyjemnie to się ogląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Swietna wizka, bardzo ładne kolorki, oswietlenie i materiały. Skad Wy bierzecie pomysły na te wystroje... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 dzięki wielkie za komentarze, cieszę sie ze się podoba :) Drab dzięki :) roślinka z archmodels, co do oświetlenia to Vraylight, Sun i Skylight no i oczywiście kamera fizyczna :) Lis opis wyżej, dzięki będę próbował choć jak wiesz z refkami i inspiracjami ciężko (nic nie znalazłem :( ) ;) MaGuu dywanik to disp, nic specjalnego :D Mr. MtS ja mam problemy ze znalezieniem jakichś fajnych wnętrz wiec szukam fajnych mebli, no i potem próbuje dobrać wszystko i jakoś wychodzi :) ps. ma ktoś jakieś dobre linki z wnętrzami, albo ogólnie z dobrą architekturą ?? raz jeszcze dzięki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Jak robiłeś szwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Ladnie:) Co do wnetrz to poszukaj prac Pinero czy Szwa Szeryfa. Daleko nie masz;) Aaaa i cos takiego jak drygas design, gdzie wnetrza mają fajne ale przedstawienie ich totalnie do bani:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 doskonała pracka, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Przyjemna praca :) fajny klimat i te wykonanie...echh...aż sam bym zamieszkał :P trzymaj tak dalej a na pewno znajdziesz dobrą pracę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 No mnie wgniotło w ziemię. Jedna z najbardziej podobających mi się wizek jakie kiedykolwiek widziałem. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Jak robiłeś szwy? szwy na kanapie ? poly modeling możesz również spline'a z modelu wyciągnąć :) a reszcie dziękuje za miłe słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi