DraB Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Trzy ostatnie małe scenki: obudowy kominkowe ;) All 3dsmax + VRay + PS Pozdro - -
mrkrzysiek Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 pierwszy render kolor ścian nie pasuje powinien być bardziej żywy, drugi render lepszy chociaż rażą białe plamy w oknach przydał by się tam jakiś widok, co do trzeciego rendera po mojemu jest najlepszy tylko szkoda że tak zielono tam, przydała by się większe zróżnicowanie ich.
chveti Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 1 straszny oldschool...raytracowe prawie...kiepsko niestety estetycznie jak i wykonanie. 2 lepsza znacznie niż 1 ale biała plama w oknie przeszkadza. 3 przyjemna :) tylko ten bump na kominku bleeeee...i zdjęcie w nim też. I generalnie musisz popracować nad AA bo wszędzie bardzo kuleje. Całość dużo poniżej Twoich możliwości. Pozdrawiam.
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 w każdym oknom mówimy nie. takie w sumie dziwne to. bez zachwytu
Zbychowaty Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 bardzo brzydko. projektujacy chyba pomylił sie z powołaniem. szkoda
DraB Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 Ua ;) W takim razie szybciutko zapominam o tych renderach.
Pancerniq Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Fajna pracka ,ale na pierwszym obrazku ognisko w kominku trochę przepalone i kominek trochę dziwaczny.Ale tak pozatym to bardzo superowa praca.
Kedzior Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 na 2 slaby dywan i ogolnie szaro tam i smutno, 3 fajne swiatlo,
Kubajaniak Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Hicarian co Ci się podoba? Bo ja tu nie widzę obrazków. No chyba, że oceniasz miniaturkę. Ten wątek powstał 4 lata temu :O Coś mi się wydaję, że Twój wpis ma tu tylko robić za reklamę strony z kominkami, do której link masz w podpisie...
Predator Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Hicarian co Ci się podoba? Bo ja tu nie widzę obrazków. No chyba, że oceniasz miniaturkę. Ten wątek powstał 4 lata temu :O Coś mi się wydaję, że Twój wpis ma tu tylko robić za reklamę strony z kominkami, do której link masz w podpisie... Czepiasz sie .... :D poprostu zapoznaje sie z trescia forum od poczatku jego istnienia ;).
KoMic Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 uaaaa paskudna kryptoreklama, aaaa feee co za wyrachowanie: ]
Rekomendowane odpowiedzi