Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Trzy ostatnie małe scenki: obudowy kominkowe ;)

All 3dsmax + VRay + PS

Pozdro

Kominek1.jpg

-

kominek2.jpg

-

kominek3.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwszy render kolor ścian nie pasuje powinien być bardziej żywy, drugi render lepszy chociaż rażą białe plamy w oknach przydał by się tam jakiś widok, co do trzeciego rendera po mojemu jest najlepszy tylko szkoda że tak zielono tam, przydała by się większe zróżnicowanie ich.

Napisano

1 straszny oldschool...raytracowe prawie...kiepsko niestety estetycznie jak i wykonanie.

2 lepsza znacznie niż 1 ale biała plama w oknie przeszkadza.

3 przyjemna :) tylko ten bump na kominku bleeeee...i zdjęcie w nim też.

I generalnie musisz popracować nad AA bo wszędzie bardzo kuleje.

Całość dużo poniżej Twoich możliwości.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Ua ;)

W takim razie szybciutko zapominam o tych renderach.

Napisano

Fajna pracka ,ale na pierwszym obrazku ognisko w kominku trochę przepalone i kominek trochę dziwaczny.Ale tak pozatym to bardzo superowa praca.

Napisano

A mi się podoba.

Napisano

Hicarian co Ci się podoba? Bo ja tu nie widzę obrazków. No chyba, że oceniasz miniaturkę. Ten wątek powstał 4 lata temu :O Coś mi się wydaję, że Twój wpis ma tu tylko robić za reklamę strony z kominkami, do której link masz w podpisie...

Napisano
Hicarian co Ci się podoba? Bo ja tu nie widzę obrazków. No chyba, że oceniasz miniaturkę. Ten wątek powstał 4 lata temu :O Coś mi się wydaję, że Twój wpis ma tu tylko robić za reklamę strony z kominkami, do której link masz w podpisie...

Czepiasz sie .... :D poprostu zapoznaje sie z trescia forum od poczatku jego istnienia ;).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności