Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiam referki z których będę korzystał. Jak coś znajdziecie innego ciekawego to wrzućcie.

2082e754a9452dc6.jpg

Postanowiłem porysować bez paintowerowego maziania, tym razem refka była obok, chyba że macie jakieś inne sposoby (z wyobraźni się raczej nie da).

Harrison Ford ma trzymać kapelusz z którego wije się jak kobra pejcz.

Napiszcie czy idę w dobrym kierunku czy coś pozmieniać. Mam mało czasu na realizację.

65c579d76eed1dee.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trochę nie odpowiada mi ułożenie wężo-bata. Może dodaj jeszcze z prawej strony jedden zawijas? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, bo mając w pamięci poprzednie prace i ta wyjdzie zapewne bardzo dobrze.

Napisano

zapowiada się fajowo, szkoda tylko że nie ma kapelusza na głowie bo byłby bardziej indiana jonesem a tak, na pierwszy rzut oka będzie harrisonem ;P

... a i coś mi jego prawe oko nie leży, chyba jest za nisko.

Napisano

No fajnie. W przyszłości mógłbyś więcej dodawać od siebie. Bo na razie to kopiujesz zdjęcie i dodajesz coś w rogu. Tutaj już chociaż kolory będą bardziej od siebie. No ale rozumiem, że takie wymagania klienta i mało czasu. Idzie dobrze i pewnie tak też wyjdzie, ale tak jak napisałem w innym wątku - chętnie zobaczył bym Twoje bardziej autorskie prace ;)

Napisano

właśnie męczę te oczka, za niedługo coś dodam, (musiałem zrobić przerwę ale wracam znów do pracy, muszę znaczną część dzisiaj zrobić a jutro tylko szlif)

Napisano

chyba zarost za długi trochę, ale to kwestia koncepcji, ja bym dodał jeszcze światła na włosy bo wygląda jak punktowe, poprzesuwaj sobie paskiem brightness na ciemno i looknij jakie miejsca zostają, dobrze jest jak już po tym widać co i jak, bo to buduje kompozycje i to co zobaczymy najpierw ;] Ogoolnie fajnie ci to wychodzi, te twoje digitale wyglądają jak ręczne pracki ;]

Napisano

wydaje mi sie ze jezyk "weza" nie powinien sie zaginac do tylu

rozdwojenie powinno byc dobrze widoczne i kierowac sie w prawy dolny rog

wtedy ladnie zlamie ta ciemna plame ktora tam jest, sprobuj.

wg mnie cos takiego poprawi odbior pracki.

Napisano

to nie ma być język węża tylko pasek do trzymania pejczu, więc zagięcie paska do tyłu musi takie pozostać. Muszę jeszcze nad nim popracować tak by zamierzenie było widoczniejsze.

Napisano

Myślę, że ten bicz nie bardzo pasuje w tym ustawieniu jak jest, jakoś dziwnie gra razem z twarzą :/, może nie powinien jej zasłaniać, tylko szyję?... ale jeśli tak ci pasuje, to ok:)

Gość Czarnystefan
Napisano

pierwsza rzecz, która rzuciła mi sie w oczy to jego lewe oko. zasłon sobie jego prawą część twarzy a zobaczysz, ze coś nie gra. moim zdaniem zezuje i ma zbyt mocny obrys, ale mogę się mylić:)

Napisano

męczę te oczęta od dłuższego czasu i już nie widzę, wiem że coś jest nie tak jak powinno być, ale zastanawiam się czy już nie zostawić.

209ee5c20b111132.jpg