tymko Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Wstawiam referki z których będę korzystał. Jak coś znajdziecie innego ciekawego to wrzućcie. Postanowiłem porysować bez paintowerowego maziania, tym razem refka była obok, chyba że macie jakieś inne sposoby (z wyobraźni się raczej nie da). Harrison Ford ma trzymać kapelusz z którego wije się jak kobra pejcz. Napiszcie czy idę w dobrym kierunku czy coś pozmieniać. Mam mało czasu na realizację.
mrkrzysiek Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 no zapowiada się dobrze, zobaczymy jak dalej będzie szło, jedno co mi przeszkadza to to gładka skóra
tymko Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 gładkiej skóry nie będzie - to tylko podkład upik:
grim666 Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Trochę nie odpowiada mi ułożenie wężo-bata. Może dodaj jeszcze z prawej strony jedden zawijas? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, bo mając w pamięci poprzednie prace i ta wyjdzie zapewne bardzo dobrze.
masz)rum Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 zapowiada się fajowo, szkoda tylko że nie ma kapelusza na głowie bo byłby bardziej indiana jonesem a tak, na pierwszy rzut oka będzie harrisonem ;P ... a i coś mi jego prawe oko nie leży, chyba jest za nisko.
mrkrzysiek Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 a no tak ten twój styl zapomniałem, przyciemnij mu jego prawy policzek trochę za jasny jest
tymko Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 dzięki za pomoc, wskazówki wprowadzam, jeszcze dziś kolejne upki up
mallow Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 No fajnie. W przyszłości mógłbyś więcej dodawać od siebie. Bo na razie to kopiujesz zdjęcie i dodajesz coś w rogu. Tutaj już chociaż kolory będą bardziej od siebie. No ale rozumiem, że takie wymagania klienta i mało czasu. Idzie dobrze i pewnie tak też wyjdzie, ale tak jak napisałem w innym wątku - chętnie zobaczył bym Twoje bardziej autorskie prace ;)
purple Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 a tymko to z tego co wiem, ma się czym pochwalić jesli chodzi o włpełni odautorskie prace;)
Zbychowaty Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 skoryguj oczy. Mam nieodparte wrazemnie ze ktores leci albo w gore albo w dól. Poza tym czekam na finisz:)
tymko Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 właśnie męczę te oczka, za niedługo coś dodam, (musiałem zrobić przerwę ale wracam znów do pracy, muszę znaczną część dzisiaj zrobić a jutro tylko szlif)
tymko Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 up z oczkami się męczyłem i męczyłem (Liquify) ale chyba jest lepiej.
masz)rum Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 chyba zarost za długi trochę, ale to kwestia koncepcji, ja bym dodał jeszcze światła na włosy bo wygląda jak punktowe, poprzesuwaj sobie paskiem brightness na ciemno i looknij jakie miejsca zostają, dobrze jest jak już po tym widać co i jak, bo to buduje kompozycje i to co zobaczymy najpierw ;] Ogoolnie fajnie ci to wychodzi, te twoje digitale wyglądają jak ręczne pracki ;]
tymko Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 zarost faktycznie trochę zbyt długi. up:
tymko Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 nic nie komentujecie? no nic ja jadę dalej: up:
maronski Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Świetnie Ci idzie ale czemu on taki brudny? "Kopalnie króla Salomona" przecież nie były z Fordem :)
aspenboy Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Wszystko idzie bardzo fajnie, ale mam wrażenie że jego prawe oko patrzy w lewy brzeg obrazka, a lewe patrzy na wprost.
nicponim Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 tj aspenboy i maronski-brudny i zeza chyba ma lekkiego;/ a pozatym nawet fajnie,chociaz z cyklu twarzy najgorzej sie prezentuje;/
tymko Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 dzięki za komentarze, to jeszcze dorzucę kolejnego upa
DaRoZ Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 fajnie fajnie, te oko w cieniu chyba troszke za daleko jest polozone. czekam na dalsze. pozdro
ortheza Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 wydaje mi sie ze jezyk "weza" nie powinien sie zaginac do tylu rozdwojenie powinno byc dobrze widoczne i kierowac sie w prawy dolny rog wtedy ladnie zlamie ta ciemna plame ktora tam jest, sprobuj. wg mnie cos takiego poprawi odbior pracki.
tymko Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 to nie ma być język węża tylko pasek do trzymania pejczu, więc zagięcie paska do tyłu musi takie pozostać. Muszę jeszcze nad nim popracować tak by zamierzenie było widoczniejsze.
SzU Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Myślę, że ten bicz nie bardzo pasuje w tym ustawieniu jak jest, jakoś dziwnie gra razem z twarzą :/, może nie powinien jej zasłaniać, tylko szyję?... ale jeśli tak ci pasuje, to ok:)
tymko Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 nie wiem co jeszcze poprawiać. Podobny chociaż? zastanawiam się jeszcze nad wersją kolorystyczną
Gość Czarnystefan Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 pierwsza rzecz, która rzuciła mi sie w oczy to jego lewe oko. zasłon sobie jego prawą część twarzy a zobaczysz, ze coś nie gra. moim zdaniem zezuje i ma zbyt mocny obrys, ale mogę się mylić:)
tymko Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 męczę te oczęta od dłuższego czasu i już nie widzę, wiem że coś jest nie tak jak powinno być, ale zastanawiam się czy już nie zostawić.
Selena Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 hmm..fajne...a myslales aby samemu cos narysowac? bo tak ze zdjecia to hmm...wiesz...:)
Rekomendowane odpowiedzi