xeav Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Autodesk udostępnił wersję trial aplikacji 3ds Max w wersji 2008. Dostępne są wszystkie funkcje do użytku niekomercyjnego. Obsługiwane systemy: Windows Vista (x86, x64), Windows XP(x86, x64). [link]
Nezumi Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Jakby ktos sprawdzil organoleptycznie u siebie czy V-ray z 2008 smiga (bo podobno pluginki maja byc kompatybilne.. W KONCU) to bede wdzieczny za info.
gutekfiutek Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Z tego co widze to dodali pare rzeczy ktore na dobra sprawe daloby sie zalatwic kilkoma skryptami. A wszystkie stare debilne rzeczy zostawione...
pwq Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Jakby ktos sprawdzil organoleptycznie u siebie czy V-ray z 2008 smiga (bo podobno pluginki maja byc kompatybilne.. W KONCU) to bede wdzieczny za info. V-Ray 1.5 działa bez problemu.
carlosss Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 kolejna część maxa za którą trzeba zapłacić, a nic nowego pewnie nie wnosi, jeżeli się mylę to piszcie co tam jest nowego i przydatnego ;)
AGmakonts Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 to powinien byc darmowy service pack albo kolejny productiviti booster
RA Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 W ogóle motyw "co roku nowy numerek" jest poroniony. Dodac coś konkretnego w tak potężnym programie w tak krótkim czasie jest niemal niemożliwe, a przynajmniej jak widac - nie wychodzi.
streaker Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 kolejna część maxa za którą trzeba zapłacić, a nic nowego pewnie nie wnosi, jeżeli się mylę to piszcie co tam jest nowego i przydatnego ;) Jest nowa, rozbudowana wersja "select from scene" (to pod h) i jego wersja float nazwana scene explorer, poza tym jest max script editor z kolorowaniem składni, podobno jeszcz te cienie w viewporcie... więcej zmian nie stwierdzono...
Gość KRUChY Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 ponoc jest szybszy - ale nie mam zamiaru testowac rzeczy ktore juz byly, tylko teraz wzieli sie za nie spece od marketingu i ponazywali je na nowo...
streaker Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 a subskrypcja 450 ojro - sorry, ale ten update nie jest dla mnie nawet tyle wart ;)
DaveBorck Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Subskrypcja jest gut, tzn z początku myślałem, że nie... ale jak przyszła do nas do studia płytka z nowiusim maxikiem 2008 stwierdziłem, że jednak jest to bardzo przyjemne;) No a w nowym maxie jest kilka dobrych patentów na które warto było poczekać tylko, że większość z nich widać dopiero jak się maxa już trochę używa. No w każdym razie nie jest to rewolucja na miarę wprowadzenia mentala albo reaktora:) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi