Coruscant Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Miałem odzew, żeby wstawić świeże linki do tekstur dróg które kiedyś prezentowałem. Postanowiłem że dam wam za free wszystkie 4 zestawy jakie zmajstrowałem :) (może reputacja wzrośnie :P). Proszę nie umieszczać tych tekstur na innych forach/stronach www. I tak oto: 1. Drzwi 15 tekstur Hi-Res (1024) wraz z mapkami wypukłości, przede wszystkim drzwi magazynowe/garażowe. Z pewnością przydadzą się. Jak i reszta zestawów fotki do tekstur były robione w moim mieście (Mielec). Tekstury są w formacie TIFF. Wielkość paczki: 33,3MB Link: Bigupload Mirror: Rapidshare Podgląd przykładowych tekstur: 2. Drogi Ten zestaw już tutaj był. Tym razem daję w pełnej rozdzielczości 1024x1024. W sumie tekstur jest 12+mapy BUMP. Wszystkie zrobione na Adobe Photoshop. Wielkość paczki: 93,6MB Link: Bigupload Mirror: Rapidshare Podgląd przykładowych tekstur: 3. Kanalizacja 6 tekstur Hi-Res włazów kanalizacyjnych i studzienek. Posiadają mapy BUMP DIFFUSE i OPACITY Wielkość paczki: 11,8MB Link: Bigupload Mirror: Rapidshare Podgląd przykładowych tekstur: 4. Panoramy 360 6 panoram nieba w rozdzielczości 9000x4500 w formacie JPG. Wielkość paczki: 3,28MB Link: Bigupload Mirror: Rapidshare Podgląd: Update 5. Znaki drogowe Postanowiłem opublikować jeszcze mini zestaw który montowałem przy okazji, jednak nie spodziewajcie się nie wiadomo czego, bo tak naprawdę nigdy nie zacząłem go robić ale może się komuś przydać. Są 4 znaki: ograniczenie 20km, zakaz wjazdu, stop i uwaga na drogę z pierwszeństwem przejazdu, jednak tylko stop ma także teksturę z tyłu. Może jednak komuś się przyda. Wielkość paczki: 7,25MB Link: Bigupload Mirror: Rapidshare Podgląd: Owocnego używania :) 10 1
Coruscant Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 Ach chciałem jeszcze dodać, że licencja jest także do użytku komercyjnego. A jak ktoś już zrobi taki projekt to miłoby było gdyby pokazał tutaj :) 1
BARTUS000 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 no super, wielkie dzięki tak teraz jestem szczęśliwy:) rep
Coruscant Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 Mam prośbę żeby ktoś jeszcze jakieś mirrory zrobił, bo za pare dni wyjeżdżam i niewiem jak długo mnie nie będzie a nie chcę żeby zestawy zniknęły z sieci :).
Tores Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Dzięki za teksturki dróg. A możesz jeszcze wstawić teksturę samego asfaltu bez znaków i ciemnych pasów żeby można było sobie dorobić samemu resztę?
Coruscant Napisano 1 Maj 2008 Autor Napisano 1 Maj 2008 Witam wszystkich, mam prośbę, czy ktoś posiada jeszcze te tekstury? Niestety zmieniłem miejsce zamieszkania, zmieniłem komputer i już ich nie mam a niestety linki wygasły, jeśli ktoś posiada to prosiłbym o reupload, później wrzuciłbym na swoje premium rapidshare więc nie wygasłyby już.
Rekomendowane odpowiedzi