wharp Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Witam Oto moja nowa pracka. Inspiracją było zdjęcie które zobaczyłem któregoś wieczoru kilka miesięcy temu. Postanowiłem spytać autorkę o zgodę na stworzenie wersji 3d jej fotografii. Autorka zgodziła się i zabrałem się do pracy. Mimo wielu chwil zwątpienia udało sie dokończyć pracę. Postanowiłem że nie będę robił kompletnej reprodukcji ale jedynie będę stylizował się na zdjęciu. Z różnymi przerwami prace zajęły mi 2 miesiące. Soft jak zwykle 3d max, vray i photoshop. Jeśli chodzi o jakieś kwestie typu zadarty nos itp, to tak miało być :) Zapraszam do komentowania i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Wow, jak dla mnie super:) Chyba tylko po uchu widać, że nie zdjęcia. świetna robota, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 świetna robota, tylko ta ręka jakaś taka wydaje się trochę dziwna, pewnie dlatego, że trochę źle ułożona jest, taka sztywna trochę :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Super.... Tylko ja bym zakrył uszy, bo nie wyglądają naturalnie. GZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Fajne. Tylko usta wydaja mi sie jakies plaskie i przy ustach jest wglebienie - miedzy policzkiem i broda, widac to na obrysie twarzy. No i ucho. Za to oko bardzo mi sie podoba i brew i wloski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Takie zblurowanę trochę, nieostre. Jeśli tam masz jakiś DOF to go wywal. Albo teksturę masz nieostrą. Oprócz tego bardzo ładnie. Można zobaczyś oryginalne zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 świetne! ten delikatny blur mi sie podoba, ale mógłby być troszke mniej ziarnisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 fajna ta Karolina, pokaż siatki jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 dzięki za komentarze, siatki będą jutro wieczorem, gdy wrócę do domu; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 jak zrobiłeś włosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 tylko ucho i blur niekrotych czesci twarzy zdradza ze to 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 wlosy standardowy, Hair and Fur maxa 9; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Bardzo fajne. Nie wiem czemu- może to przez te blury ale trochę kojarzy mi się z FF: AC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 no, no -wyglada niezle, ale nieco brakuje glebi i ten blur, miejscami wiekszy, miejscami mniejszy, wyglada jakby zostal uzyty, aby zamaskowac bledy, ale moze sie myle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Pięknie wyszło;) Sobie pozwoliłem: . Pozdrawiam i gratuluję pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 nice ;] p.s dziwny nos ale to wada genetyczna zapenie :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 :) przy okazji pokaze wersje BW z ziarenkiem :) http://www.wharp.ovh.org/gallery/index.php?id=167 dzieki za kazdy koment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi