Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Oto moja nowa pracka. Inspiracją było zdjęcie które zobaczyłem któregoś wieczoru kilka miesięcy temu. Postanowiłem spytać autorkę o zgodę na stworzenie wersji 3d jej fotografii. Autorka zgodziła się i zabrałem się do pracy. Mimo wielu chwil zwątpienia udało sie dokończyć pracę. Postanowiłem że nie będę robił kompletnej reprodukcji ale jedynie będę stylizował się na zdjęciu. Z różnymi przerwami prace zajęły mi 2 miesiące. Soft jak zwykle 3d max, vray i photoshop. Jeśli chodzi o jakieś kwestie typu zadarty nos itp, to tak miało być :) Zapraszam do komentowania i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow, jak dla mnie super:) Chyba tylko po uchu widać, że nie zdjęcia. świetna robota, gratuluję

Napisano

świetna robota, tylko ta ręka jakaś taka wydaje się trochę dziwna, pewnie dlatego, że trochę źle ułożona jest, taka sztywna trochę :D :P

Napisano

Super.... Tylko ja bym zakrył uszy, bo nie wyglądają naturalnie. GZ.

Napisano

Fajne. Tylko usta wydaja mi sie jakies plaskie i przy ustach jest wglebienie - miedzy policzkiem i broda, widac to na obrysie twarzy. No i ucho. Za to oko bardzo mi sie podoba i brew i wloski.

Napisano

Takie zblurowanę trochę, nieostre. Jeśli tam masz jakiś DOF to go wywal. Albo teksturę masz nieostrą.

Oprócz tego bardzo ładnie.

Można zobaczyś oryginalne zdjęcie?

Napisano

świetne! ten delikatny blur mi sie podoba, ale mógłby być troszke mniej ziarnisty

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze, siatki będą jutro wieczorem, gdy wrócę do domu;

Napisano

tylko ucho i blur niekrotych czesci twarzy zdradza ze to 3d.

Napisano

Bardzo fajne. Nie wiem czemu- może to przez te blury ale trochę kojarzy mi się z FF: AC.

Napisano

no, no -wyglada niezle, ale nieco brakuje glebi i ten blur, miejscami wiekszy, miejscami mniejszy, wyglada jakby zostal uzyty, aby zamaskowac bledy, ale moze sie myle :)

Napisano

Pięknie wyszło;)

Sobie pozwoliłem:

2003873135099977673_rs.jpg

.

2003857147376240713_rs.jpg

Pozdrawiam i gratuluję pracy;)

Napisano

nice ;]

p.s dziwny nos ale to wada genetyczna zapenie :d

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności