Leru Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Czołem! KLICKA naszło na 2paca, mnie na Trenta Reznora, Zeeta na Samuela L Jacksona, nielota na Mela Gibsona, a ttaaddkkaa na Thoma Yorke. No to się bijemy! Same modele, wedle uznania + tekstury. Powodzenia Panowie...... yyyyyyy tzn. startujemy Jeśli ktoś będzie chciał się dołączyć to zapraszamy. Oczywiście robimy podobizny kogo lubimy (żeby było jasne ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 i jak zawsze mi sie nie uda ;) powodzenia Leru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 dzięki KLICOR, wzajemnie, mi też może się nie udać ;) Ale nie wiejmy pesymizmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 klicek ty dalej tupaca meczysz hehehe powodzenia bede kibicowal i .....komentowal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 nielocie co CIę na gadu nie ma? Osobiste zaproszenie Ci chciałem wysłać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Nielot no ja mialem dluga przerwe jezeli o to chodzi, ale tak wracam i bede go meczyl az bedzie perfekto ( ale nie wiem czy wytrwam, cholernie ciezko mi sie go robiło wczesniej i nie wyglada na to zeby mialo sie to zmienic), ale wiem ze pomozecie i nastrzelacie plaskaczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Leru--> nikt mnie nie lubi wiec na gadu nie zagladam :D Klicek--> eee tam pierwsza wersja byla coool teraz pewnie bedzie "perfekto" :) ale z plaskacza mozesz dostac jak chcesz ;) bedziecie zbrushowac/mudboxowac ? bedzie hiper detalik ? jak nie to pierwszy pokazujcie jakis progress a nie lenicie sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 oo będzie się działo Leru modeluje i KLICEK, już sie nie mogę doczekać, P.S. nielot007 ja Cię lubię ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 ja sie postaram standardem wymodelowac, nie wydaje mi sie zeby potrzebowal az tyle detalu, jak bedzie rozpoznawalny na pierwszy rzut oka, to bede wniebowzięty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Powodzonka siomki :) będe kibicować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 No panowie skonczyc mi to macie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Do roboty,a nie plaskaczami się dzielić :) Soft dowolny do modelowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 pewnie ze dowolny :) Ag - obiecuje bede sie staral :) Shali - dzieki :) ps. nie musicie robic trenta, albo tupaca, robcie tego kogo naprawde lubicie i chcielibyscie po prostu zrobic ich podobizne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 To może ,też co ulepię :) edit Tego "Tuptaka " chyba :) bo muzina nie lepiłem jeszcze. edit by klicek (mam nadzieje ze sie nie obrazisz niechce nabijac...) ps. nie musicie robic trenta, albo tupaca, robcie tego kogo naprawde lubicie i chcielibyscie po prostu zrobic ich podobizne :)edit No i tak muzina jakiegoś :) edit No i niech będzie SLJ ,mało rozczochrany :)muszę poszukać fotek. Dzięki nielot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 zeet wymodeluj samuela l. jacksona mialem do niego chyba z 3 proby i za kazdym razem dostawalem po twarzy :D klicek--> zrob tego co masz na avatarze koles ktorego wybral Leru ma fajne rysy (do modelowania ) :D widze ze elita sie zbiera :) a mozna karykature ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 pewnie, chcesz rob :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Oo zeet super ze robisz SLJ :) panowie co jest ? MODELOWAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 nielot007 dołączaj się do ekipy i modelować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 właśnie nielot, obok Samuela jest miejsce wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 klicek, dla mnie już tematem wygrałeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 no szkoda tylo ze nie dam rady zrobic tego przyzwoicie :| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 stary kiedyś za herezje palili ciesz sie ze już nie bo byś był już spopielony;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 no szkoda tylo ze nie dam rady zrobic tego przyzwoicie :| nie szkodzi...dopiero zaczynasz... kiedyś będziesz taki dobry jak ja i zrobisz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 no no powodzenia zycze, bede kibicowal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 ciekawa bitwa się zapowiada też życzę powodzenia ps. następną bitwe zróbcie na coś nie związane z organiką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Witam!! eh kusicie a ja uwielbiam modelowac wiec jak wam odmowic :D jak mozna to ja bym mniej wiecej cos takiego chcial zmodelowac przy okazji nagram video :D http://www.villiard.com/images/caricatures/caricature-lucy-liu.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 no i super nielot, już Cię dorzuciłem. Powodzenia Świetna karykatura I idę spać Nie jestem z tego super zadowolony ale wrzucam, żeby stagnację przerwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 no to zebrała się elita, bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 WitaM!! super poczatek Leru !! z boxa zaczales ? pokaz wireeeeee :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 dziękówa. Tak, z boxa. Nie pamiętam już kiedy zaczynałem z czegoś innego (no może pomijając dwa modele nieorganiczne ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Witam!! Leru--> a ja odwrotnie nie pamietam zebym modelowal cos z boxa :D ok pokazuje co dzisiaj wymodzilem, narazie cienko bo strasznie ciezko idzie strasznie trudny model (a wyglada na latwy) ciagle walcze z krztaltem wszystko nagrywam narazie dwa razy 50min :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 ooo fajnie się tu dzieje, powodzonka panowie :) nielot super idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 kozacko idzie, kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Bardzo fajny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Witam!! Leru--> a ja odwrotnie nie pamietam zebym modelowal cos z boxa :D ok pokazuje co dzisiaj wymodzilem, narazie cienko bo strasznie ciezko idzie strasznie trudny model (a wyglada na latwy) ciagle walcze z krztaltem wszystko nagrywam narazie dwa razy 50min :) pozdro skoncz z tym ufoludem i rób ładną dziewczynkę kocham ją i ubóstwiam, więc jej nie zepsuj, bo skończysz ze mną w namiocie (znowu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Lol :D ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Piksar dobrze mowi, ja chce seksowna Lucy Liu a nie Aliena ! w ogole azjatki sa mniami :), takze nie spitol sprawy nielot Klicus i Leru - powodzenia i wytrwalosci czolem pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Właśnie nielot, rób normalną. tylko zanim tę wyrzucisz to wrzuć filmik gdzie modelowałeś usta i nos :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 LOL nie znacie sie :D model mam juz wymodelowany ale nie pokaze bo sie wstydze :P jutro albo pojutrze poprawie i wtedy wrzuce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 e tam, nielot wrzuci cycki i będzie seksowny alien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 wrzucam zanim sie rozmysle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 no no troche nawet podobny :D - ale skoro modelujesz rzęsy 3d to brwi też poprosze :P czy broda nie powinna byc minimalnie krótsza ? ... ale moze to kwestia oswietlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 thx jarkens, te rzesy to tylko tak, zeby samemu sie oszukac ze jest podobny :>, jak sie uda cos z tym jeszcze zrobic to owlosienie postaram sie pacnac w hairze i furze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 no wkoncu :D super wyglada , tylko usta nie podobne :P u niego najwiekszy problem to zrobic odpowiednia czache Ci to wyszlo idealnie :) zeet jeszcze ty nic nie wrzuciles, nie len sie :D jarkens LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 te rzesy to tylko tak, zeby samemu sie oszukac ze jest podobny :>, aahahahaha :))) hahahaha caly nasz klicus :)) thx, duzo dobre prrzed pojsciem spac a tak powaznie, niezly start, napewno lepiej niz alien nielota ;) 3d sie cieplo hahahahhahaha dobre :))))))) dobranoc pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 wkońcu coś się ruszyło, nielot007 no fajna karykatura, pokazuj resztę KLICEK jak zawsze super, tylko górna warga trochę większa powinna chyba być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 dzieki chlopaki :) wielkie dzieki :) Pionier hehe :):) Nielot - dzieki, jezeli jeszcze cos widzisz wal :) Jarek - dzieki poprawie poprawie :) Mrkrzysiek - dzieki poprawie :) jezeli jeszcze cos widzicie jedzcie na maxiora, nie obraze sie ... (chyba:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Bardzo ladnie!:) powodzenia wszystkim mam pytanie do kiedy ta minibitwa?, i czy trzeba cala postac czy mozna tylko popiersie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Do kiedy nie wiemy ;) A robisz ile chcesz ale głowa musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 No KLICEK ,Tuptak jak żywy :) To ponad godzinka miętoszenia i tak jakoś nie idzie :) Ten modelik będzie bazą do retopologii ,jeszcze nie skończony,wszystko będzie w Zbrushu mielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi