Skocz do zawartości

"SZUKAM materialow referencyjnych/blueprintow".

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

potrzebuje jakis zdjec starych swiatyn (takich jakie Baginski zrobil w "Katedrze" albo podobnych do tych z I czesci Wladcy Pierscieni jak weszli do jaskini Krasnoludow i do podziemi) czy pomieszczen, ale klimatem nawizujacych do tych wlasnie miejsc

pzdr

• Odpowiedzi 517
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Przepraszam was bardzo ale szukam jak najdokładniejszych i w miare ładnych bluepintów tarczy hamulcowej i szczęk chamulcowych :] Wy napewno takie posiadacie jak takie autka robicie :] Byłbym bardzo wdzięczny jeśli by mi takie ktoś zapodał. Pozdro for all

Napisano

witam, bardzo mi zależy na blueprintach forda mondeo '93, najlepiej cały komplet, jeżeli ktoś kiedyś się na takie natknął to bardzo proszę o pomoc. z góry dziękuję

Napisano

macie jakieś wysokiej rozdzielczości referencje toyoty celicy '05? szukałem na smcars, onnovanbraam i suurlandzie, ale tam maja tylko malutkie i niewyraźne. z góry dzięki.

Napisano

Szukam pilnie referencji kwiatóchów, ale chodzi mi konkretnie o NIEZAPOMIAJKE . Tylko przypadkiem nie odsyłajcie mnie na GOOGLE bo stamtąd mam już wszystko :)

Napisano

Szukam materiałow referencyjnych do samochodu Mitsubishi cz3 tarmac i Pierce Arrow Silver Arrow, szukałem w google i smcars i nie wiele to dało :(

Napisano

Pilnie poszukuje blueprintów do BMW 1 Series, nie goglarce nic nie znalazłem więc zwracam się o pomoc do Was. Z góry dziękuję za konkretne odp.

Napisano

Ja poszukuję blueprintów/ referencji niezaduzych silników samochodowych (chdzi mi o jakieś i4 do małych samochodzików, albo referek garbusowskiego boxera,porshe 356 lub silniczka fiata 500) GOOGLE juz przeleciałem całe z różnymi kombinacjami i mało tego może nie mało tylko małe ;) Jka ktoś coś ma to prosiłbym bardzo. Z góry dziękuje :D

Napisano
Potrzebuje referki przedniego panelu Playstation 2 w dużej rozdziałce.(Tak. Używałem gogli ale nieznalazłem:))Z góry dzięki.

moze byc cos takiego? http://www.altavista.com/image/results?itag=ody&q=Play+Station+2&kgs=0&kls=0 uzylem altavista.com tez dobra przegladarka do grafiki, a jak to jest do bani to najlepiej pojdz do jakiegos sklepu z aparatem i pstryknij zdjecie :], albo przejdz sie do qmpla jesli ktorys ma play'a

Napisano

Hey everybody !! Szukam szukalem i nadal szukam blueprintow forda mustanga fastback r 67-68 nie jestem wybredny ale jakos tych rocznikow nie znalazlem ! Jak by ktos byl tak mily :] Eventoalnie moze byc jeszcze boss ! Ale jakos mi wersje shellby nie leza ! Z gory dzieki za pomoc bo w koncu chce stwozyc pierwszy w moim zyciu samochodzik i to najukochanszy !

Napisano

Witam , ja sobie planuje coś zrobić ale brak mi blueprintów :/ , nie odsyłajcie mnie na google itp bo szukałem , SZukam printów mistrz Jody z Star wars lub jakiegoś innego stworka z SW , może nawet jakieś printy droidów by mi spasowały , jak ktoś cosik ma niech pisze i śle na meila "[email protected]"

Gość George82
Napisano
Hey everybody !! Szukam szukalem i nadal szukam blueprintow forda mustanga fastback r 67-68 nie jestem wybredny ale jakos tych rocznikow nie znalazlem ! Jak by ktos byl tak mily :] Eventoalnie moze byc jeszcze boss ! Ale jakos mi wersje shellby nie leza ! Z gory dzieki za pomoc bo w koncu chce stwozyc pierwszy w moim zyciu samochodzik i to najukochanszy !

Fastback na życzenie...;) Ja za to poszukuje forda capri mkIII 280 "Brooklands", jezeli ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Byłbym dźwięczny...:)

Napisano

Witam, poszukuje troche malo popularnych blueprintow polskich szybowcow. Gdybys ktos przypadkiem cos wypatrzyl, z gory dzieki za informacje

Gość George82
Napisano

Żadna to fatyga, bo u siebie na twardzielu to znalazłem...;) A o capri cciiiiichoo....:> Pzdr!

Gość George82
Napisano

Wielkie dzieki Bzyku! Już sie biore do roboty....;]

Napisano

Moze mi ktos pomoze ;) ...

Szukam printow rosyjskiej Czajki ( GAZ-13 ) ... Mam juz pare fotek tego samochodu z google, ale to za malo, jezeli ktos cos wie i powie to bede bardzo wdzieczny :) ...

Pozdrawiam.

Gość styczny
Napisano

ja leniwie poszukuje budynków japońskich coś w stylu ostatni samurai, jak by ktoś miał coś pod ręką był bym wdzięczny