kozioo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Wrzucam ostatnie rendery mojego hummerka. Oceniajcie, komentujcie. Na razie 1 ujęcie, podem dodam kolejne. http://members.lycos.co.uk/kozioo/wp1.jpg http://members.lycos.co.uk/kozioo/wp2.jpg http://members.lycos.co.uk/kozioo/pustynia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 a gdzie piasek :D wywialo cala pustynie :D [lol2] a tak powaznie textury malo realne, model na 3+/6 (z malym plusem ale jest). No i poniekad malo ciekawe ujecia przez co troche wyglada na ciezka zabawke. No chyba ze te nastepne rendery beda wygladac inaczej. To chyba tyle nic wiec nie da sie powiedziec :) Pozdrawiam i powodzenia w nastepnych projektach !!:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Co do modelu to ladny...ale gorzej z materialami i sceneria...cezmu jej nie ma? tak ladnie WIP sie zaczynal...szkoda szkoda... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Hummer bez działka na dachu mi sie nie podoba :] Szkoda ze praca juz skonczona, mozna by było nad nia jeszcze popracowac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 Się nie do końca zrozumieliśmy.:D Pierwszy render robie na białym tle, a jak się uporam z otoczeniem to też dorzuce:] Dalej nad nim pracuje, ale nie chce mi się zmian do wipa dawac. Leniwy jestem. To by było na tyle. Na razie brak renderkow bo ... nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Jestem zawiedziony :] Ale model ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Mi sie tam podoba i wcale materialy nie sa zle :) moze ujecie inne by sie przydalo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 Dodałem render z pustynią. Tak lepiej wygląda?? Ujęcie z popszedniego obrazka jest takie, bo uwazam, że rendery na whiteplane\'ach są po to, żeby pokazać model, a nie jego wielkość, czy potęge. http://kozioo.tripod.com/hummer.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 ooooo teraz mi sie podoba !! daje 4+ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Z pustynią dużo lepiej. Podoba mi się. Dostaniesz 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 hmm z tym zdjeciem z pustynia jest cos nietak. Tzn wyglada jakbys zdjecie robil makiecie samochodu 4 na 4 cm. Moze to wina obiektywu? Sorki za pytajniki ale glosno mysle, poprostu cos jest nietak, hmm chyba chodzi o swiatlo, albo o jedno i drugie. bac co bac ktores z tych dwoch:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 a mi się bardziej podoba na plane\'ie :P:D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 A maska z produ nie za bardzo opada ?. Ogólnie modelik i rendering OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 Dzięki za komentarze. Wierzba - korzystałem z blueprintow, więc powinno być dobrze. W miedzyczasie zrobiłem 3 render, \"od dupy strony\" na planie. Pracuje nad poprawą tego ujęcia pustynnego. Może coś wyskrobie:] http://members.lycos.co.uk/kozioo/wp2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 hmmm, ten materiał sprawia wrażenie, jakby był cały z piasku :) ale modelling spoko :D pozdrawiam [piwo] P.S. już my się chyba powinniśmy rozumieć, jeżeli chodzi o problemy z materiałami [lol2];) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Dokładnie. Materiał trochę zbyt piaskowy. I jeszcze jedno. Czemu te szyby są takie żółte?? Chyba nie powiesz, że od piasku?? PS. Chodzi mi o scenę na pustynii. pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Fajny model tylko jak jusz kilka osob zauwazulo troche za piaskowy ten material :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 aj lajk it, wogole lubie hummerki :) nie bede powtazal uwaz z poprzednich postow, są trafne. ja dodam jedynie ze na pustyni to kierowcy tez by sie przydali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Powiem szczerze ze nie spodziewałem sie że ktoś tu jeszcze coś napisze:) Lakier - mistrzem materiałów nie jestem, ale zwracam uwage, że to nei jest taki zwykły lakier, tylko matowy. (Ale wiem też że nie wygląda wybitnie - ucze sie) Kierowca - właśnie robi zdjęcie, a całość widzimy z jego perspektywy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi