Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a gdzie piasek :D wywialo cala pustynie :D [lol2]

a tak powaznie

textury malo realne, model na 3+/6 (z malym plusem ale jest). No i poniekad malo ciekawe ujecia przez co troche wyglada na ciezka zabawke. No chyba ze te nastepne rendery beda wygladac inaczej. To chyba tyle nic wiec nie da sie powiedziec :)

Pozdrawiam i powodzenia w nastepnych projektach !!:).

Napisano

Co do modelu to ladny...ale gorzej z materialami i sceneria...cezmu jej nie ma? tak ladnie WIP sie zaczynal...szkoda szkoda...

pozdr

Napisano

Hummer bez działka na dachu mi sie nie podoba :]

Szkoda ze praca juz skonczona, mozna by było nad nia

jeszcze popracowac :]

Napisano
  • Autor

Się nie do końca zrozumieliśmy.:D Pierwszy render robie na białym tle, a jak się uporam z otoczeniem to też dorzuce:] Dalej nad nim pracuje, ale nie chce mi się zmian do wipa dawac. Leniwy jestem. To by było na tyle. Na razie brak renderkow bo ... nie ma:)

Napisano

Mi sie tam podoba i wcale materialy nie sa zle :) moze ujecie inne by sie przydalo ...

Napisano
  • Autor

Dodałem render z pustynią. Tak lepiej wygląda?? Ujęcie z popszedniego obrazka jest takie, bo uwazam, że rendery na whiteplane\'ach są po to, żeby pokazać model, a nie jego wielkość, czy potęge.

http://kozioo.tripod.com/hummer.htm

Napisano

hmm z tym zdjeciem z pustynia jest cos nietak. Tzn wyglada jakbys zdjecie robil makiecie samochodu 4 na 4 cm. Moze to wina obiektywu? Sorki za pytajniki ale glosno mysle, poprostu cos jest nietak, hmm chyba chodzi o swiatlo, albo o jedno i drugie. bac co bac ktores z tych dwoch:)))

Napisano

hmmm, ten materiał sprawia wrażenie, jakby był cały z piasku :) ale modelling spoko :D

pozdrawiam [piwo]

P.S. już my się chyba powinniśmy rozumieć, jeżeli chodzi o problemy z materiałami [lol2];)

Napisano

Dokładnie. Materiał trochę zbyt piaskowy. I jeszcze jedno. Czemu te szyby są takie żółte?? Chyba nie powiesz, że od piasku??

PS. Chodzi mi o scenę na pustynii.

pozdr :)

Napisano

aj lajk it, wogole lubie hummerki :) nie bede powtazal uwaz z poprzednich postow, są trafne. ja dodam jedynie ze na pustyni to kierowcy tez by sie przydali :)

Napisano
  • Autor

Powiem szczerze ze nie spodziewałem sie że ktoś tu jeszcze coś napisze:)

Lakier - mistrzem materiałów nie jestem, ale zwracam uwage, że to nei jest taki zwykły lakier, tylko matowy. (Ale wiem też że nie wygląda wybitnie - ucze sie)

Kierowca - właśnie robi zdjęcie, a całość widzimy z jego perspektywy ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.