Gość Marioza Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 fajnie fajnie, nabiera coraz lepszego wyglądu , nad bucikami jeszcze musisz koniecznie popracować bo takie bamboszkowate są ;), i tak sie zastanawiam czy ten brąz na sweterek to dobry wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udytzkey Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Uwielbiam takie modele, widac ze masz talent i ciekawi mnie ile planujesz tri. na koncowy model do silnika a propo game engine, to jaki bedzie uzyty do tego projektu? pozdrawiam Udytzkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 Nie wytrzymalem- musialem na chwile usiasc. Przemodelowalem to i owo... jakosc slaba ale to w koncu jeszcze nie koniec- addony wciaz bez mapki coloru. Cheers. (PS- moje strony jak widac nie dzialaja, jest to tez ostatni watek zakladany przezemnie pod uzytkownikiem "madman" ) (PS2- żartowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 r2d2 jaki teraz bedziesz mial nick ? :) bo chyba chciales miec madman :D nie rozumiem czemu ostatni post pod madmanem :) hehe ok co do modeliku jest super :) juz bym zostawil, co prawda troche twarz slabo widac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Archi z r2d2 przeszedl na madman po czym go rzucil ... dalsze losy nieznane :) Odezwij sie do mnie bucu na gadulca czy cos za jakies 1,5h powinienem byc w okolicach domu bo jak narazie usiluje zrobic zadanie wyznaczone na miesiac w tydzien bo przez 3 tygodnie robilem nie ten model co trzeba :O Ale to tylko ja tak potrafie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 ładnie wyszło bardzo ładnie daj większy render i będę miał ładną nową tapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 no bardzo ladna pani_gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Panie czekamy na tipsy odnosnie texturowania :D czadzik normalnie, szkoda ze tak ciemno modelu prawie nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Pupe ma slodka - tylko czemu ona tak brzydko na nas patrzy? zdecydowanie wole ja odwrocona :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 No więc w zasadzie finisz, pare tweaków zostało ale to już potem: Mapki łaszków to w zasadzie posklejane zdjęcia z nałożoną okluzją + retusz kolorystyczny. Sam kolor: Z okluzją i zmianą kontrastu: Z bliska wygląda to mniej więcej tak: Blendujemy na normalkę detal z nvidii: Na specu w tej sytuacji w zasadzie interesują nas tylko guziki i sprzączki od pasków: Tak na prawdę w przypadku mapek najważniejsze jest, żeby wszystko było na miejscu, żeby szwy były tam gdzie być mają etc etc Reszta to już normal i spec ;) W ten sposób wykonałem także mapy do addonów. Co do scenki to są trzy omniaki z wygiętym plane w tle na który to takie wredne szybkie mazy wrzuciłem co by coś się działo. Cóż- dzięki za Wam za komenty i poniekąd mobilizację żeby to skończyć- choć nie jest to jeszcze to jeszcze TA jakość którą chciałbym osiągnąć to z pewnością do modelu za jakiś czas wrócę- swoją drogą, że już trochę zmęczył. No nic- mam nadzieję, że się podoba. Uwagi czy pytania mile widziane ale nie liczcie na szybki update :) Cheer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Model super, prezentacja też fajna. Gratuluję ukończenia i dzięki za opis technikaliów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Co tu dużo mówić... pięknie wyszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Świetna praca, i bardzo fajny pouczający wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Podobać się model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 specyficzny model, finalnie bardzo fajnie sie prezentuje choc moze przydałby sie cos "charakternego" dla podkreslenia osobowosci tym bardizje jesli to ma byc główna bohaterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Śliczna praca. A co do samej prezentacji to bardziej mi się podoba poza z poprzedniego rendera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 bardzo fajnie wyszlo, gratulacje ukonczenia, i dzieki za tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Wtf is Mountain gossip ??:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 dzieki chopy za komenty :) co do pozy to racja- wczesniejsza miala "jaja" ^^ ale nic to, co do charakternosci- pewnie jeszcze cos sie doda ;) porasz- a taki tam pomysl rodzacy sie z wolna, moze kiedys wyplynie na swiat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi