Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Image-142681-701997-gettho.jpg

Projekt realizowany przez 3 lata z przerwami. Zrobione w 3ds max i w Photoshop. Wszystkie tekstury sa wlasnej roboty.

Wizualnie chcialem polaczyc fotorealizm z kreskowkowym stylem. Mam nadzieje, ze sie wam podoba!

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow.... dobra zwalileś mnie z krzesla... 3 lata na taki pic to troszke ZA durzo.... pozatym to sam niewiem... nawet fajnie to wyglonda ale troszke zadlugo :)

Napisano

Bardzo fajne :)

Pewnie duże przerwy były przez te 3 lata :P

2 i 3 plan płaski się wydaje ale ciekawie to wygląda

troszkę mogłeś z kompozycją pokombinowac :,

Napisano

Bardzo przyjemna praca. Podoba mi się klimat, styl i wykonanie, może przydałoby się trochę więcej w okolicach śmietnika - jakieś papiery, śmieci itp - w końcu to getto:)

Napisano

Bardzo podoba mi się styl. Śliczne światełko.

Nie podoba mi się podpis na dole, wywaliłabym albo zrobiła żeby się nie rzucał tak w oczy.

Czasu się panowie nie czepiajcie, może nie miał dosyć czasu żeby to robić.

Napisano

bardzo mi sie podoba. Przybliz troszkę "post prodakszyn" i inne takie bo ciekaw jestem. a z czasem no cóż, czasem cos dojrzewa dłuzej czasem czasu nie ma więc sie nie czepiam bo róznie bywa, a liczy sie efekt koncowy. Pozdrawiam

Napisano

nom te domki z tyłu tak wyskakują z klimatu ghetta aż za bardzo, wiem że miało tak być chyba, ale jednak za bardzo... i chyba lepszy efekt by był gdyby było tak jakoś ciemniej, mroczniej... ale całość daje rade ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności