Posted November 10, 200717 yr Projekt realizowany przez 3 lata z przerwami. Zrobione w 3ds max i w Photoshop. Wszystkie tekstury sa wlasnej roboty. Wizualnie chcialem polaczyc fotorealizm z kreskowkowym stylem. Mam nadzieje, ze sie wam podoba!
November 10, 200717 yr wow.... dobra zwalileś mnie z krzesla... 3 lata na taki pic to troszke ZA durzo.... pozatym to sam niewiem... nawet fajnie to wyglonda ale troszke zadlugo :)
November 10, 200717 yr oryginalne :P tylko w tle te domki trochę dziwnie wyglądają... tak jakby te domy na pierwszym planie były bardzo wysoko i tam nagle taka przepaść...
November 10, 200717 yr Bardzo fajne :) Pewnie duże przerwy były przez te 3 lata :P 2 i 3 plan płaski się wydaje ale ciekawie to wygląda troszkę mogłeś z kompozycją pokombinowac :,
November 10, 200717 yr Bardzo przyjemna praca. Podoba mi się klimat, styl i wykonanie, może przydałoby się trochę więcej w okolicach śmietnika - jakieś papiery, śmieci itp - w końcu to getto:)
November 11, 200717 yr Bardzo podoba mi się styl. Śliczne światełko. Nie podoba mi się podpis na dole, wywaliłabym albo zrobiła żeby się nie rzucał tak w oczy. Czasu się panowie nie czepiajcie, może nie miał dosyć czasu żeby to robić.
November 12, 200717 yr Duży plus za prackę.. a największy za wytrwałość... zpodawaj następną, byle nie tak długo...
December 27, 200717 yr Author Dziekuje. Projekt byl wyrzucony do kosza na jakies 2 lata... potem go skonczylem. Typowy pic ktory mial termin "when its done"
December 28, 200717 yr bardzo mi sie podoba. Przybliz troszkę "post prodakszyn" i inne takie bo ciekaw jestem. a z czasem no cóż, czasem cos dojrzewa dłuzej czasem czasu nie ma więc sie nie czepiam bo róznie bywa, a liczy sie efekt koncowy. Pozdrawiam
December 28, 200717 yr nom te domki z tyłu tak wyskakują z klimatu ghetta aż za bardzo, wiem że miało tak być chyba, ale jednak za bardzo... i chyba lepszy efekt by był gdyby było tak jakoś ciemniej, mroczniej... ale całość daje rade ;)